SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Ongelmissa tarpova CS-joukkue BIG erotti päävalmentajansa
  • Perttu
    Leinonen

Ongelmissa tarpova CS-joukkue BIG erotti päävalmentajansa

julkaistu: 25.05.2024 23:00

Saksalaisorganisaatio BIG tiedotti tänään siirtäneensä CS2-joukkueensa päävalmentajana toimineen Fatih “gob b” Dayikin syrjään. Toistaiseksi vetovastuun joukkueesta ottaa apuvalmentajana toiminut Alexander “kakafu” Szymanczyk.

Dayik on todellinen BIG-legenda. 36-vuotias saksalainen on edustanut nimittäin BIG:a vuodesta 2017 lähtien.

Ensimmäiset pari vuotta Dayik oli joukkueessa pelaajana ja siirtyi sitten organisaation akatemiajoukkueen valmentajaksi. BIG Academyn peräsimessä Gob b vietti muutamia kuukausia 2019-2020 vuosien taitteessa ennen kuin vetäytyi taustalle.

Dayik hankittiin edustusjoukkueen valmentajaksi toukokuussa 2022. Pesti kesti lopulta kaksi vuotta jona aikana BIG onnistui voittamaan Roobet Cup 2022 -turnauksen ja nousemaan HLTV:n rankingissa parhaimmillaan sijalle 7.

Tulokset kuitenkin kuihtuivat pikku hiljaa eikä BIG ole onnistunut tänäkään vuonna murtautumaan aivan terävimpään kärkeen. BIG on käyttänyt kokoonpanossaan viimeisen vuoden aikana peräti kymmentä eri pelaajaa, mutta menestykseen pystyvää kokoonpanoa ei ole onnistuttu löytämään.

BIG:n tämän hetkinen ranking sijoitus on 25. Se pelaa seuraavan kerran ensi viikolla alkavassa IEM Dallasin turnauksessa.

Kuva: BIG Lähde: HLTV