SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Oletko itse kokenut saman? – Suomalaisen riemastuttava CS:GO-video kerää suosiota
  • Sauli
    Rautiainen

Oletko itse kokenut saman? – Suomalaisen riemastuttava CS:GO-video kerää suosiota

julkaistu: 13.10.2020 13:00

Suomalaisen kuvaama CS:GO-video on levinnyt ja saanut suosiota netissä. YouTubeen julkaistulla ja keskustelusivusto Redditiin nimimerkillä Laebba_Vega linkatussa videossa on ikuistettu monelle CS:GO-pelaajalle liiankin tuttu tilanne.

Kuten nähdään videolla on kilpailullinen pelitila käynnissä. Rosvo-puolella pelaava näkökulmapelaajamme on Mirage-kartan tarkka-ampujan pesässä valmistautumassa neutralisoimaan vihollispelaajia.

Pelaaja päättää jäädä pesään tähtäämään yläkertaan ja odottaa kärsivällisesti peräti 25 sekuntia kierroksesta, tähtäimen ollessa juuri oikealla kohdalla, jos vastapuoli osuisi kohdalle. Juuri kun hän lopettaa tähtäämisen heittääkseen tulikranaatin, vihollinen juoksee ampuma-alueelle, todennäköisesti pelaajamme eliminoiden.

Video nauraa CS-peleissä monesti toistuvalle huonolle ajoitukselle ja sille, kuinka kärsivällisyys ei aina kannata. Video onkin otsikoitu riemastuttavan sarkastisesti “CS:GO is my favorite game”. Myönnettäköön, että pelikentillä epäreiluuden hetkiä osuu jokaisen kohdalle, joten on mukava nähdä suositusta videosta, että tapahtuu sitä muillekin.

Kuva: Reddit