SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
OGN yhteistyöhön PUBG Corpin kanssa National PUBG Leaguen merkeissä
  • Atte
    Leppänen

OGN yhteistyöhön PUBG Corpin kanssa National PUBG Leaguen merkeissä

julkaistu: 11.10.2018 16:27

Etelä-Korealainen televisiokanava OGN (entinen OnGameNet) on ryhtynyt yhteistyöhön PUBG Corpin kanssa aikomuksenaan startata ensimmäinen Pohjois-Amerikkalainen Playerunknown’s Battleground -liiga, eli National PUBG League (NPL). OGN on tunnettu erityisesti League of Legends Champions Korea -turnauksen televisioinnista, kunnes Riot Games itse otti asiasta kopin. PUBG Corpin onkin määrä sijoittaa Pohjois-Amerikan markkinoille 100 miljoonaa dollaria ja tuoda turnauksensa valtavirran tietoisuuteen.

Kuusitoista joukkuetta ja miljoonan dollarin palkintopoolin sisältävä Pohjois-Amerikan turnaus starttaa tammikuussa OGN Studiosilla Los Angelesissa, samoihin aikoihin kuin vastaavan turnauksen on määrä alkaa myös Euroopassa, jossa PUBG Corpin kanssa yhteistyöhön lähti turnausten järjestäjä Starladder.

OGN avaa myös uuden eurheiluun keskittyvän studion Kalifornian Manhattan Beachille. Tähän uuteen suureen tilaan tulee mahtumaan 500 katsojaa, sekä päälavalleen 100 pelaajaa. Studio tulee olemaan Pohjois-Amerikan länsirannikon suurin eurheiluareena ja ainoa battle royaleen keskittyvä sellainen koko Yhdysvalloissa.

OGN:n päämies Gary Kim oli kommentoinut alkavaa yhteistyötä CNBC:lle:

“Olemme ensimmäinen lineaarinen TV-kanava, joka on täysin keskittynyt eurheilun näyttämiseen ja tähän kokemukseen ja asiantuntemukseen perustuen tähtäämme aina kansainvälisille markkinoille. Tähän mennessä sisältöämme on käännetty monille eri kielille ja lähetetty moniin eri maihin, mutta emme ole vielä onnistuneet saamaan jalansijaa Yhdysvalloissa. Laajentuaksemme kansainvälisille markkinoille, tarvitsemme Pohjois-Amerikkaa. Monet näkyvät pelituottajat ovat USA:ssa ja haluamme tehdä tiivistä yhteistyötä heidän kanssaan.”

Alueellisten suurturnausten järjestäminen oli osa heinäkuussa julkaistua PUBG Corpin viiden vuoden suunnitelmaa tuoda Playerunknown’s Battlegrounds valtavirtaan. Euroopan ja Pohjois-Amerikan lisäksi myös Kiinalle ja Etelä-Korealle on uumoiltu omia alueellisia turnauksiaan.

Kuva: OGN