SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
OG:n Counter-Strike-joukkue on nyt kasassa – Lisäsi pelaajan tähtitehtaasta
  • Perttu
    Leinonen

OG:n Counter-Strike-joukkue on nyt kasassa – Lisäsi pelaajan tähtitehtaasta

julkaistu: 05.01.2024 12:58

Aleksi “Aleksib” Virolaisen entinen joukkue OG, jonka vuosi 2023 oli valtaisa pettymys, päätyi tekemään muutoksia kokoonpanoonsa vuoden 2023 loppupuolella. Ensin joukkue penkitti marraskuun puolivälissä Dion “FASHR” Derksenin ja vain viikkoa myöhemmin Nemanja “nexa” Isakovic siirtyi G2:n riveihin.

Huonosti sujuneen vuoden 2023 päätteeksi joukkueen HLTV-ranking on valahtanut niinkin alas kuin sijalle 42, joten muutokset kokoonpanossa olivat vähintäänkin odotettuja.

Uudet pelaajat ovat nyt selvillä. Viimeisimpänä joukkueeseen eilen liittyi Endpointissa pelannut israelilainen Nikita “HeavyGod” Martynenko, jota pidetään lahjakkaana tulevaisuuden nimenä. 20-vuotias Martynenko vietti viimeiset puolitoista vuotta Endpointissa, jossa tier 2 -tason turnaukset tulivat tutuiksi.

Nyt HeavyGod pyrkii seuraamaan maanmiestensä supertähtien asemaan nousseiden Guy “NertZ” Iluzin ja Shahar “flameZ” Shushanin jalanjälkiä, jotka molemmat siirtyivät juurikin Endpointista huipputason joukkueisiin menestykkäästi. FlameZ siirtyi vieläpä nimenomaan OG:n joukkueseen Endpointista ja israelilaisen matka on vienyt aina sen jälkeen aina Vitalityyn asti.

Nils “k1to” Gruhne, Maciej “F1KU” Miklas ja Iulian “regali” Harjau jatkavat puolestaan OG:n riveissä myös vuodelle 2024.

Viimeisen pelaajan paikan itselleen nappasi MOUZ NXT:tä edustanut Bram “Nexius” Campana, joka siirtyi OG:n riveihin joulukuussa. Belgialainen on päässyt kertaalleen näyttämään kyntensä jo tier 1 -tasolla, kun 20-vuotias pelaaja oli tuuraamassa Jimi “Jimpphat” Saloa MOUZ:n ykkösjoukkueen matkassa IEM Sydneyn turnauksessa.

Kuva: OG Lähde: HLTV