SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
OG koki tyrmäävän tappion bulgarialaisjoukkuetta vastaan – Aleksib ulkona Dreamhack Mastersista
  • Sauli
    Rautiainen

OG koki tyrmäävän tappion bulgarialaisjoukkuetta vastaan – Aleksib ulkona Dreamhack Mastersista

julkaistu: 07.03.2021 23:58

Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtaman OG:n vaikeudet jatkuvat. Joukkue koki tänään karvaan tappion Voyvodaa vastaan ja tippui Dreamhack Masters Spring 2021 -karsintaturnauksesta.

OG:n ja bulgarialaisen Voyvodan ensimmäisenä karttana toimi Mirage. Puoliajan 10-5 tilanne OG:n hyväksi vaikutti ennakko-odotusten mukaisilta, mutta toinen puoliaika oli yllättävän tasainen OG:n 16-11 karttavoitosta huolimatta. Tämä antoi esimakua tyrmäävistä seuraavista kartoista.

Seuraavaksi “paras kolmesta” -sarja jatkui Infernossa ja OG:n vaikeudet alkoivat näkyä. Huolimatta kovasta taistelusta bulgarialaiset venyttivät pidemmälle voittaen OG:n karttavalinnan 16-14.

Viimeisenä karttana toimi Dust 2 joka oli niin ikään tasaista vääntöä. Vaikka Issa “ISSAA” Murad ja Nikolaj “Niko” Kristensen olivat kartan tehokkaimmat pelaajat, sai Voyvoda tärkeimmät kierrokset itselleen voittaen kartan 16-13 ja lopulta koko sarjan 2-1.

Häviön myötä OG on ulkona kevään Dreamhack Masters -turnauksesta, joka on joukkueelle suuri pettymys. Vaikeuksiin pelissä saattoi osaltaan vaikuttaa, että kokoonpanossa pelasi vasta toista päiväänsä Heroicilta lainassa oleva Niko.

Bulgarialaisjoukkueelle puolestaan voitto oli makea ja suuri: OG on heitä lähes sata sijaa korkeammalla HLTV:n rankingissa, lisäksi he jatkavat karsinnoissa eteenpäin.

OG ei ehdi kauaa pettymyksessä rypeä, sillä joukkue aloittaa huomenna taipaleensa ESL Pro League Season 13 -turnauksessa.

Kuva: OG