SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Aleksib ja zehN karsiutumassa CS:GO Majoreille – ENCE niukasti ulkona
  • Sauli
    Rautiainen

Aleksib ja zehN karsiutumassa CS:GO Majoreille – ENCE niukasti ulkona

julkaistu: 25.10.2020 16:00

Mikäli lisäturnauksia ei järjestetä, ovat Euroopan CS:GO Major-karsinnat nyt paketissa ja niihin edenneet joukkueet selvillä.

Suomalaisittain ilahduttavasti Jesse “ZehN” Linjalan edustama GODSENT sekä Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama OG ovat pääsemässä molemmat läpi 8. ja 9. sijallaan. Katkerasti Suomen ykkösjoukkue ENCE on jäämässä nippanappa turnauksen ulkopuolelle sijoituksen ollessaan listauksessa 12. sijalla, viimeisen ranking-turnauksen DreamHack Open Fallin mennessä heidän osaltaan penkin alle.

Aleksib:n OG on vastikää lyönyt läpi uutissivusto HLTV:n rankingissa top 10 joukkoon ja nyt vielä nousemassa pelin tärkeimpään turnaukseen Majoriin ensimmäistä kertaa. Tämä kaikki vain kymmenen kuukautta luomisensa jälkeen, joten menestymistä voi joukkueelta odottaa myös Riosta.

GODSENT on pelannut tasaisesti ja kykenee varmasti haastamaan minkä tahansa joukkueen majorin alkaessa. ENCEn kohdalla pettymys on suuri, sillä he jäivät käytännössä yhden voiton päähän tärkeimmäistä tavoitteestaan eli majoriin karsiutumisesta.

Muutoksia voi kuitenkin vielä tulla. Tietoa ei ole milloin ESL One Rio major järjestetään, sillä maailmanlaajuisen koronatilanteen vuoksi sitä on siirretty jo kahdesti. Jos tapahtuma järjestetään vasta vuoden loppupuolella, on hyvinkin mahdollista, että uusia karsintoja on luvassa, jotta varmistetaan turnaukseen kovin mahdollinen taso.

Kuva: ENCE