SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

Oakland Raiders – Cleveland Browns: Baker Mayfieldin ensimmäinen startti

julkaistu: 30.09.2018 17:23

Cleveland Browns saapuu tänään Oakland Raidersin vieraaksi. Kotijoukkue on aloittanut uuden päävalmentajansa Jon Grudenin alaisuudessa kolmella tappiolla. Ei Raiders huonosti ole pelannut, mutta jokaisessa pelissä vastus on tullut heittämällä ohi pelin lopussa. Näyttää pahasti siltä, että varsinkin joukkueen puolustuksen bensa ei riitä kuin kolme neljännestä ja viimeisen vartin aikana kone hyytyy täysin.

Oaklandin passrush on kehnoa ja tämä johtuu täysin Khalil Mackin siirtymisestä Chicago Bearsiin. Joukkue ei saa vastustajan QB:lle tarpeeksi painetta, joten pisteitä soi omissa. Tämä helpottaa viime kesän ykkösvarauksen, Brownsin QB:n Baker Mayfieldin työtaakkaa huomattavasti. Kun kauden aloittanut QB Tyrod Taylor kärsi aivotärähdyksen, sai Mayfield näytönpaikan. Hän onnistuikin 14-0 tappioasemasta huolimatta katkaisemaan Brownisin 624 päivää kestäneen voitottoman putken.

Brownsilla on kova uudelleenrakennusvaihe käynnissä ja joukkueessa vaihtuikin peräti yli 30 pelaajaa kausien välissä. Jos totta puhutaan, joukkueen olisi kuulunut voittaa kaikki ottelut tähän mennessä. Ensimmäisestä tasapelistä ja tappiosta clevelandilaiset voivat kiittää potkaisija Zane Gonzalezia, joka potki tärkeitä potkuja ohi. Sittemmin hän sai joukkueesta jo kenkää.

Brownsin hyökkäyskalusto on rautainen, mutta heidän puolustuskin on onnistunut tällä kaudella todella hyvin. Raiderssilla ei tule olemaan mitenkään päin helppo ottelu luvassa ja ei olisi ihme, vaikka Browns onnistuisi viemään tämän ottelun jopa suurilla pisteillä nimiinsä. Tässä ottelussa jopa tasabookki olisi vääryys, sillä ainakin meidän papereissa Browns on ottelussa suosikkina vierasjoukkueen asemasta huolimatta.

Luetuimmat nyt