SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
O2-Jyväskylä Akatemia-KyPo: Taistelu säilymiskarsinnoista
  • Niko
    Mikkonen

O2-Jyväskylä Akatemia-KyPo: Taistelu säilymiskarsinnoista

julkaistu: 16.01.2019 11:58

KyPo saapuu Suomen Ateenaan ja Ampparipesään pelaamaan elintärkeistä sarjapisteistä. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti arki-iltana, kuten suurin osa O2 Akatemian kotiotteluista. Kun joukkueet edellisen kerran kohtasivat syksyllä, vei O2 Akatemia sen kohtaamisen 10-5.

Joukkueet ovat perättäisillä sijoilla sarjataulukossa. O2 Akatemia on suoran putoajan ja KyPo karsijan paikalla kahden pisteen päässä. Jälleen on siis tarjolla kuuluisia kuuden pisteen pelejä salibandykentillä!

Kummallakin joukkueella on kevään mennessä täysin nappiin myös mahdollisuus välttää karsinnat, sillä ottelun enemmän pelanneet KrP Akatemia ja Steelers II ovat vain kolmen pisteen päässä KyPosta.

O2-Jyväskylä Akatemia nousi tälle kaudelle kakkosdivariin. Joukkueen vakaana pyrkimyksenä on säilyttää sarjapaikka ja näin taata laadukas kehitysaskel matkalla kohti edustusjoukkueen pelaajarinkiä.

O2 Akatemia saa kokoonpanoonsa edustusjoukkueessakin pelanneet Niklas Pullin ja Lari-Arvi Mäkelän, jotka viikko sitten takoivat KrP Akatemiaa vastaan yhteensä 6+4 tehopistettä. Lisäksi nuorisomaajoukkueessakin esiintynyt Matti Minkkinen saapuu edustuksesta mukaan.

KyPo nousi viime kaudeksi kakkoseen ja onnistui säilyttämään sarjapaikkansa. Edellisissä otteluissa KyPo on onnistunut voittamaan niin Pirkat kuin KrP Akatemiankin, mutta tappiot ovat tulleet puolestaan Ilvekselle ja sarjajumbo SCU:lle.

Edellisessä ottelussa SCU:ta vaastaan Lasse Salminen otti väkivaltaisuudesta PR3:sen ja täten joutuu tämänpäiväisen ottelun jättämään väliin.

Vaikka kokoonpanotiedot ja arkipeli kallistavat vaakaa kotijoukkueen puoleen, ei ottelu ole missään nimessä läpihuutojuttu. Vierailla on huomattavasti kokeneempi rosteri ja tämä ei voi olla näkymättä lähes juniorijoukkueella pelaavaa kotijoukkuetta vastaan.

Luottoa kuitenkin löytyy akatemia-amppareiden henkiseen valmiuteen sekä kovempaan juoksuvoimaan ja kotivoitto on päivän valinta.