SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
seized
  • Perttu
    Leinonen

Nyt se on varmaa – Majoreille yltänyt joukkue ei saanut pelaajiaan paikan päälle, ulos turnauksesta

julkaistu: 16.03.2024 12:40

Lauantaihin saatiin varmistus jo eilen laajasti CS-yhteisöä puhuttaneeseen asiaan. PGL Major Copenhagen -turnaukseen yltänyt venäläinen 9Pandas on epäkelpo osallistumaan turnaukseen ja se korvataan GamerLegionilla.

Sensaatiomaisesti tiensä CS2:n ensimmäiseen major-turnaukseen pelannut 9Pandas kärsi viisumiongelmista, joiden seurauksena joukkue sai tapahtumapaikalle ainoastaan kolme pelaajaa viidestä. Vaikka turnausjärjestäjä PGL antoikin 9Pandasille lisäaikaa saada kaikki pelaajansa paikalle, tuli aikaraja lopulta vastaan.

https://twitter.com/pglesports/status/1768940847389622493

Alun perin kaikkien turnaukseen osallistuvien joukkueiden ja pelaajien olisi pitänyt olla Tanskassa viimeistään 14.päivä eli torstaina. Lauantaina 9Pandasin joukkue oli edelleen pahasti vajaa, kun ainoastaan kolme pelaaja oli saanut viisumiongelmansa hoidettua.

GamerLegion hävisi 9Pandasille Euroopan Last Chance -karsinnan finaalissa, joten se oli ensimmäisenä nokkimisjärjestyksessä joukkueista, jotka voitaisiin nostaa venäläisjoukkueen tilalle.

Uutinen on musertava 9Pandasin joukkueelle, joka pelasi todella loisteliaasti RMR-karsinnoissa. Viisumiongelmien myötä Denis “seized” Kostinin paluu major-turnaukseen kuuden vuoden tauon jälkeen jää näkemättä. Samoin kokeneen 30-vuotiaan Aleksandr “glowiing” Matsievichin major-debyytti.

9Pandas on saanut sosiaalisessa mediassa runsaasti sympatiaa osakseen. CS:n major-turnaus on pelin suurin turnaus, jonne pääsystä jokainen joukkue ja pelaaja unelmoi.

Lisäksi pelkästään major-turnaukseen yltäminen on iso rahallinen voitto. Peliin tulevilla pelaajien ja joukkueiden tarroilla tehdään nimittäin kasapäin rahaa, josta organisaatiot pääsevät myös osingolle pelaajien ohella.

Kuva: PGL Lähde: HLTV