SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NY Rangers – Vegas Golden Knights: MSG:ssa Primetime-lätkää!
  • Toimitus

NY Rangers – Vegas Golden Knights: MSG:ssa Primetime-lätkää!

julkaistu: 16.12.2018 14:42

Madison Square Gardenissa NY Rangers isännöi sunnuntaina NHL:n Primetime-pelissä jo kello 19:30 alkaen Vegas Golden Knightsia. Molemmille ottelu on b2b-peleistä jälkimmäinen.

Isännät eivät enää viime aikoina ole olleet sellainen ylikylä kotiluolassaan mitä olivat vielä tovi sitten. NY Rangers on hävinnyt kotoisella MSG:llä kolme neljästä pelistään, kun se voitti edellisestä seitsemästä kotipelistään jokaisen väännön.

Edellisessä pelissä Rags otti Kojooteilta takkiin monitoimiareenallaan 3-4 jatkoilla. Tappio oli sille toinen peräkkäinen.

Kevin Hayesilla on kolmen ottelun pisteputki päällä, missä kakkossentteri on latonut kolme maalia ja kolme syöttöä. Laitureista Jimmy Vesey on napsinut yhden syöttöpinnan kaikissa kolmessa viime pelissä.

Kolmannen pelinsä neljään päivään pelaavalle Vegasille ottelu on itärannikon vieraskiertueen kolmas. Se kohtaa vielä ylihuomenna reissun päätteeksi Columbuksen ja pelaa sen jälkeen neljä seuraavaa peliä T-Mobile Arenalla.

Vegas ei ole hävinnyt kolmessa viime pelissään kertaakaan varsinaisella peliajalla, vaikka Devilsiltä jatkoilla eilen selkäänsä saikin.

William Karlsson on latonut kolmessa peräkkäisessä ottelussa yhteensä neljä maalia. Laitureista puolestaan Alex Tuch on iskenyt kaksi osumaa kolmessa viime pelissä ja Jonathan Marchessault on puolestaan tehnyt maalin ja kaksi syöttöpinnaa kahdessa pelissä.

Lasaretissa 16 edellistä ottelua ollut Erik Haula on tänään yhä sivussa.

Henrik Lunqvist (10-9-4, 91.4%, 2.83) ja Marc-Andre Fleury (18-10-2, 90.7%, 2.57) aloittanevat joukkueiden maalinsuilla tälläkin kertaa. Lundqvistille startti on viides peräkkäinen ja Fleurylle puolestaan 16:s.

Ottelusta on odotettavissa tasaista vääntöä, missä maalimääristä löytyy eniten ilmaa.