SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NY Rangers – Florida Panthers: Isänpäiväherkkua Kakon ja Barkovin tapaan Primetime-illassa!
  • Toimitus

NY Rangers – Florida Panthers: Isänpäiväherkkua Kakon ja Barkovin tapaan Primetime-illassa!

julkaistu: 10.11.2019 06:11

Madison Square Gardenissa pelattavassa NHL:n Primetime-ottelussa Isänpäivän herkkuna kello 20 Suomen aikaa kohtaavat Itäisen konferenssin joukkueista New York Rangers ja Florida Panthers.

Kaksi edellistä ja neljä viidestä viime pelistä voittanut NY Rangers joutuu tulemaan yhä toimeen ilman ruotsalaista ykkössentteriään Mika Zibanejadia. Sen alakerrasta puuttuu myös Staalin veljessarjasta Marc Staal.

Artemi Panarin on seitsemän ottelun pisteputkessa (4+6) sekä on onnistunut maalinteossa kolmessa peräkkäisessä pelissä.

Artemi Panarin tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.00 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Ryan Strome on puolestaan tehnyt kahdessa viime pelissään maalin ja latonut yhteensä kolme pistettä. Strome on jäänyt yhdeksässä viime pelissään vain kerran ilman pisteitä takoen kahdeksassa pelissä viisi maalia ja 12 pistettä.

Ryan Strome tekee maalin (sis. jatkoajan) @3.00 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Brendan Lemieux’n pisteputki on kolmen ottelun pituinen (1+2). Pavel Buchnevich on antanut kahdessa peräkkäisessä pelissä yhteensä neljä maalisyöttöä.

Kaapo Kakko on tehnyt viidessä viime pelissään kaksi maalia ja antanut lisäksi yhden maalisyötön.

Kaapo Kakko tekee maalin (sis. jatkoajan) @3.75 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

B2B-peleistä jälkimmäisen tänään pelaava Panthers otti eilen takkiinsa NY Islandersilta 1-2 Nassau Coliseumilla. Tappio oli Floridalle toinen peräkkäin. Ennen Isles-tappiota Kissat olivat rohmunneet kolmesti peräkkäin vähintään pisteen pelaamistaan otteluista.

Floridan ainokaisesta vastasi saarelaisia vastaan Kissojen kapteeni Aleksandr Barkov, joka on onnistunut maalinteossa jo neljässä peräkkäisessä ottelussa, missä suomalaissentterin pisteputki näyttää tehoja 4+3. Barkovin tavoin myös ketjukaveri Jonathan Huberdeau on neljän ottelun pisteputkessa (4+3).

Aleksandr Barkov tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.50 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Jonathan Huberdeau tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.25 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Vielä alkukaudella ailahtelevasti torjunut, täksi kaudeksi Columbuksesta Sunshine Stateen siirtynyt Sergei Bobrovsky on startannut neljässä edellisessä ottelussa Floridan maalinsuulla.

Näiden joukkueiden kahdeksassa edellisessä kohtaamisessa on paukuteltu joka kerta vähintään kuusi maalia varsinaisella peliajalla. Seitsemän kertaa niissä on päädytty vähintään seitsemään osumaan jatkoaika mukaanlukien.