SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NY Rangers – Edmonton Oilers: Kumpi vie Primetime-pelin?
  • Toimitus

NY Rangers – Edmonton Oilers: Kumpi vie Primetime-pelin?

julkaistu: 13.10.2018 15:54

Kahdella rumalla vierastappiolla kautensa aloittanut Edmonton Oilers matkustaa Primetime -pelissä Madison Square Gardenille Isoon omenaan NY Rangersin vieraaksi.

David Quinnin komennukseen siirtynyt Rags katkaisi tappioputkensa neljännessä pelissään kotiluolassaan San Josea vastaan toissayönä hävittyään ensin kolme avauspeliään.

Voitto taisi tosin olla enemmän Sharksin heikkoutta, sillä San Josella taisi tosin olla maha täynnä sen murskattua edellisessä pelissään Flyersin 8-1 vierasreissullaan.

Ruotsalainen Jesper Falk, joka yhtenä NY Rangersin viidestä A:ta rinnassaan kantavasta kapteenista, johtaa joukkueensa sisäistä pistepörssiä tehtyään yhden maalin ja saalistettuaan kaikkiaan neljä pinnaa.

Venäläinen Pavel Buchnevich on aloittanut myös kautensa vahvasti kahdella kaapilla ja kolmella pisteellä. Brett Howden on kaapinut kasaan identtiset tehot.

Edmonton avasi kautensa Göteborgissa, missä se otti tauluun New Jerseyltä. Kuusi päivää myöhemmin Boston kurmuutti öljymiehiä TD Gardenissa saaden Edmontonin näyttämään lähinnä koomiselta.

Pahat kielet kertovat, että piiskuri Todd McLellanin lähtölaskenta on jo alkanut. Epäsuhdanne 60 prosenttia joukkueen pinnoista tekevän Connor McDavidin ja muun öljymiesten välillä on melkoinen.

Edmonton voittaa ja Connor McDavid tekee maalin @4.30

» pelaa kohdetta leovegasilla

Edmontonista ei löydy edelleenkään veskaria tilkitsemään maalinsuuta. Cam Talbot oli vitsi jo viime kaudella. Mikko Koskiselle ei löydy puolestaan luottoa penkin alle menneen pre seasonin jälkeen. Edmontonin pakisto ei myöskään kestä vertailua

McLellan teki ihan kelvollista jälkeä Sharkseissa aikoinaan. Oilersissa mies on ollut muhkeaa palkkaa nauttiva vitsi, joka on ottanut kehityskykyisiä pelaajia silmätikuikseen, kun oma peili on ilmeisesti huurussa.

Tässä eri konferenssien välisten joukkueiden haukotteluottelussa Edmontonilla on enemmän potentiaalia ottaa kaikesta huolimatta avausvoittonsa.