SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NY Islanders – Buffalo Sabres: Tähtien sota Primetime-ottelussa Isossa omenassa!
  • Toimitus

NY Islanders – Buffalo Sabres: Tähtien sota Primetime-ottelussa Isossa omenassa!

julkaistu: 14.12.2019 14:36

NHL:n Itäisen konferenssin joukkueista NY Islanders ja Buffalo Sabres kohtaavat Primetime-ottelussa kello 20 alkaen Suomen aikaa Nassau Veterans Memorial Coliseumilla.

Kolmannen ottelunsa viidessä päivässä pelaavat saarelaiset ovat voittaneet kaksi edellistä otteluaan.

Kolmannen ottelunsa neljässä päivässä pelaava ja kolmen ottelun vieraskiertueensa tänään starttaava Sabres pistää isäntiään yhdellä vielä paremmaksi sillä, se on voittanut kolme edellistä otteluaan sekä napannut neljästä viime pelistään vähintään yhden pisteen.

Itseasiassa Sabres on napannut peräti kahdeksan kertaa yhdeksästä viime pelistä vähintään yhden pisteen, silti se on voittanut noista peleistä vain viisi ottelua.

Barry Trotz on peluuttanut Ross Johnstonia neljässä viime pelissä Mathew Barzalin toisena laiturina Josh Baileyn jatkaessa edelleen Islesin ykkösnyrkin toisena laiturina.

Säpinää saarelaisten ykkösvitjaan tuonut Johnston maalasi Tampaa Bayta vastaan uransa toisen maalinsa. Barzal (4+3) ja Bailey (1+7) ovat puolestaan iskeneet pinnoja kuudesti seitsemässä viime pelissä.

Mathew Barzal tekee maalin (sis. jatkoajan) @3.50 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Mathew Barzal tekee vähintään 2 pistettä (sis. jatkoajan) @3.35 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Josh Bailey tekee vähintään 2 pistettä (sis. jatkoajan) @3.35 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Buffalon peli elää ja kuolee kapteeninsa Jack Eichelin mukana, vaikka ei sanan varsinaisessa merkityksessä yhden miehen joukkue olekaan. Sentterin massiivinen pisteputki on venynyt jo 15 ottelun pituiseksi. Putken aikana jenkkisentteri on mätkinyt 14 uunia ja peräti 27 pistettä! Kahdessa viime ottelussa Eichel on iskenyt neljä maalia, kaksi kummassakin pelissä.

Jack Eichel tekee maalin (sis. jatkoajan) @2.35 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Jack Eichel tekee vähintään 2 pistettä (sis. jatkoajan) @2.75 Betsson

» pelaa kohdetta betssonilla

Ralph Kruegerin miehistö on tällä hetkellä niin vahvassa tikissä, että tuota junaa on erittäin vaikeaa pysäyttää. Saarelaiset ovat kuitenkin kaataneet Sabresin kahdesti peräkkäin, viimeksi marraskuun alussa, jolloin Semyon Varlamov pysäytti kaikki 27 laukausta Key Bank Centerissä Islesin voittaessa Derick Brassardin osumalla 1-0.

Rolle-sedän on vaikea nähdä, että ottelu ratkeaisi varsinaisen peliajan puitteissa, ja iltapäiväpeli luo vielä omat puitteensa otteluun. Ruksitaan siis tasuria rohkeasti tähän kohteeseen, vaikka näiden joukkueiden kohtaamisissa ei tuota pelimerkkiä edellisten kuuden pelin aikana ole nähty kertaakaan.