SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
Nouse Counter-Striken huipulle! – Ilmoittautuminen Pelaajatcom Series Spring -turnauksen avoimiin karsintoihin on alkanut
  • Toimitus

Nouse Counter-Striken huipulle! – Ilmoittautuminen Pelaajatcom Series Spring -turnauksen avoimiin karsintoihin on alkanut

julkaistu: 05.01.2024 14:00

Maailmanlaajuiseen BLAST Premier –Counter-Strike-turnaussarjan karsintaan kuuluva Pelaajatcom Series on palannut kevätkauden muodossa. Ilmoittautuminen avoimiin karsintoihin on avautunut.

Kevään aikataulu:

  • Pelaajatcom Series, Open qualifier #1 I 16.1.
  • Pelaajatcom Series, Open qualifier #2 I 17.1.
  • Pelaajatcom Series Spring  I 1.-3.2.
  • Nordic Masters, a BLAST Premier Qualifier I 9.-11.2.

Pelaajatcom Series -turnaussarja on avoin kaikille eli kuka tahansa konkarista noviisiin voi osallistua joukkueensa kanssa sen avoimiin karsintoihin. Karsintoja järjestetään kaksin kappalein (16. ja 17. tammikuuta).

Molemman avoimen karsinnan kaksi parasta joukkuetta etenevät Pelaajatcom Series Spring -pääturnaukseen, jossa odottaa neljä kotimaista kutsujoukkuetta.

  • Ensimmäisen (1) karsintaturnauksen, joka pelataan 16. tammikuuta, ilmoittautuminen on auki. Säännöt ja lisätiedot sekä tiimin rekisteröinti tästä linkistä.
  • Toisen (2) karsintaturnauksen, joka pelataan 17. tammikuuta, ilmoittautuminen on auki. Säännöt ja lisätiedot sekä tiimin rekisteröinti tästä linkistä.

Kumpaankin avoimeen karsintaturnaukseen mahtuu enintään 64 joukkuetta, joten kannattaa olla nopea.

Pelaajatcom Series Spring voittaja etenee edelleen Nordic Master -turnaukseen taistelemaan Pohjoismaiden parhaiden CS-joukkueiden kanssa paikasta 135 000 dollarin arvoiseen BLAST Showdown -turnaukseen.

Kokoa siis kynärikaverisi ja tule mukaan! Lisätietoa yhteistyöstämme Blastin kanssa löydät täältä.

Kuva: Valve/Counter-Strike 2