SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Nokia Bingo Series alkaa! – Tule mukaan ja voita huippupalkintoja
  • Sauli
    Rautiainen

Nokia Bingo Series alkaa! – Tule mukaan ja voita huippupalkintoja

julkaistu: 28.10.2021 16:00

Pelaajatcomin huippusuosittu Twitchissä järjestettävä bingo tekee paluun suurempana kuin koskaan! Kaikille avoimesta Nokia Bingo Series -sarjasta voit voittaa Nokian huippupalkintoja ja viikonlopun viiden kaverisi kanssa Pelaajatcomin pelitalolla.

Pelaajatcom järjestää yhteistyössä Nokian kanssa yhteensä kolme (3) bingoa loppuvuonna. Päivämäärät ovat sunnuntai 31.10. (Salainen agentti -teema), perjantai 26.11. (Black Friday -teema)  ja tiistai 21.12. (Kinkkubingo).

Jokaisesta bingosta voit voittaa upouusia Nokian T20 huipputabletteja ja James Bondinkin käyttämiä Nokia XR20 agenttitason älypuhelimia – käy tutustumassa laitteisiin lisää täältä.

Kaikista kolmesta Nokia Bingo Series -kilpailusta yhteenlaskettuna eniten pisteitä kerännyt pelaaja ansaitsee pääpalkinnon: peliviikonlopun viiden kaverinsa kanssa Pelaajatcomin Pelitalolle Jyväskylään! Pelitalolta löytyy ammattilaistason pelilaitteet, uusimmat konsolit, makuutilat ja paljon muuta. Tutustu lisää tiloihin täältä.

Pelaajatcom pitää huolen pisteiden laskusta koko Nokia Bingo Series -sarjan aikana.

Nokia Bingo Series -voittajalle on luvassa viiden kaverin kanssa reissu Pelaajatcomin pelitalolle Jyväskylään.

 

Pelaajatcomin Pelitalolla on puitteet huippuluokan pelaamiseen.

 

Ensimmäinen bingo on jo tämän viikon sunnuntaina ja teemana on halloweenin lisäksi Salainen agentti. Jos et vielä ole sitä tehnyt, niin kannattaa käydä seuraamassa Pelaajatcomin sometilejä ja Twitch-kanava, niin tiedät milloin bingo-lähetys alkaa.

Nokia Bingo Series -sarjan juontaa Arttu “Olvari” Hämäläinen vaihtuvien vieraiden kesken.

Tuoreimmat uutiset: