SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
No nyt pyörii hurja huhu! – Heroic kaappaamassa ENCEn CS-joukkueen lähes kokonaan
  • Perttu
    Leinonen

No nyt pyörii hurja huhu! – Heroic kaappaamassa ENCEn CS-joukkueen lähes kokonaan

julkaistu: 12.12.2023 23:53

Dust2.dk-uutissivusto pamautti tiistai-iltaan melko hurjan huhun koskien suomalaisorganisaatio ENCEä ja norjalaisorganisaatio Heroicia. Uutissivuston mukaan Heroic on peräti kolmen ENCEn Counter-Strike joukkueen jäsenen perässä. Kohteina ovat tiettävästi Alvaro “SunPayus” Garcia, Guy “NertZ” Iluz ja Pavle “Maden” Boskovic.

Mikäli tämä kyseinen “kaappaus” onnistuisi olisi se valtava ryöstö Heroicilta. ENCE keikkuu parhaillaan HLTV:n rankingissa sijalla neljä ja sen koko ydinkolmikon hankkiminen olisi kertaheitolla todellinen mestariteos norjalaisorganisaatiolta.

Koko kolmikko, SunPayus, NertZ ja Maden ovat olleet ENCEn hyvin sujuneen vuoden 2023 kulmakiviä ja olivat luonnollisesti ratkaisevassa roolissa mm. IEM Dallasin turnausvoitossa. Eritysesti israelilaistähti NertZ on ollut vankumaton tuki ja turva suomalaisorganisaatiolle siitä asti, kun 24-vuotias pelimies hankittiin ENCEen tämän vuoden helmikuussa Endpointista.

Jos siirto tapahtuisi, jättäisi se ENCEn palapelin pahasti rikkonaiseksi. ENCE hankki vasta marraskuussa Marco “Snappi” Pfeifferin tilalle pelinsisäiseksi johtajakseen nelinkertaisen major-voittajan Lukas “gla1ve” Rossanderin, josta tulisi tämän siirron toteutuessa puolalaisen Pawel “dycha” Dychan lisäksi ainoa kokoonpanoon jäävä pelaaja.

Tämä pakottaisi ENCEn puolestaan suuren uudelleenrakennusprojektin äärelle.

Heroicin puolelta nykyisestä joukkueesta ainoana mediatietojen mukaan on jatkamassa Rasmus “sjuush” Beck. Rene “TeSeS” Madsen ei puolestaan tiettävästi kuuluisi joukkueen tulevaisuuden suunnitelmiin.

Lisäksi mediatietojen mukaan Heroic olisi kiinnostunut hiljattain ENCEn jättäneestä suomalaisvalmentaja Eetu “sAw” Sahasta.

Heroic tiedotti aikaisemmin tiistai-iltana, että sen nykyisen valmentajan Richard “Xizt” Landströmin sopimus on purettu. Xiztin ja Heroicin yhteinen taival päättyy keskiviikkona starttaavan BLAST Premier World Final -turnauksen jälkeen huolimatta siitä, että valmentaja ja organisaatio kirjoittivat vuoden alussa kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Kuva: ENCE Lähde: HLTV