SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Nivera
  • Perttu
    Leinonen

Nivera tekee paluun kilpa CS:n pariin – Joukkuetoverina kaksinkertainen major-voittaja

julkaistu: 07.06.2024 20:56

Vuonna 2021 Counter-Strike: Global Offensivesta Valorantiin vaihtanut Nabil “Nivera” Benrlitom tekee paluun kilpailulliseen CS:ään. Intialaisorganisaatio Revenant tiedotti tänään siirtyneensä eurooppalaiseen kokoonpanoon, jonka osana belgialainen Nivera nähdään.

Vitalityn kuudentena pelaajana itsensä tunnetuksi vuosina 2020-2021 tehnyt Nivera tiedotti aikaisemmin keväällä treenaavansa kovasti päästäkseen jälleen kilpailemaan CS:ssä. 22-vuotiaalle pelaajalle Revenant on ensimmäinen organisaatio, jota hän edustaa CS2:ssa.

Revenantin Euroopan valloituksen kovin ja tunnetuin nimi on joukkueeseen hankittu ranskalainen veteraani-pelaaja Nathan “NBK-” Schmitt. Kaksinkertainen major-voittaja on edustanut urallaan useita huippujoukkueita, kuten G2, Envy, Vitality, OG, MOUZ ja viimeisimpänä Falcons.

Joukkueessa Niveran ja NBK-:n lisäksi pelaavat Laurentiu “lauNX” Tarlea, Adelin “adeX” Nica ja Kamil “reiko” Cegielko.

19-vuotias lauNX pelasi NBK-:n kanssa samaan aikaan Falconsissa. Nuoren romanialaisen ura ei ottanut kuitenkaan tuulta alleen toivotulla tavalla.

LauNX:n maanmies adeX on joukkueen tuntemattomin nimi. 23-vuotias pelaaja on pelannut hyvin lyhyitä pätkiä MOUZ NXT:ssä, Gucci Academyssa ja IKLA:ssa.

Joukkueen täydentävä puolalainen Reiko on edustanut aikaisemmin urallaan HONORIS:ta, Anonymoa ja Sproutia.

Kuva: Nivera Lähde: HLTV