SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NiP:n tähtipelaaja tuskin palaa – jättisijoitus kankkulan kaivoon?
  • Saara
    R

NiP:n tähtipelaaja tuskin palaa – jättisijoitus kankkulan kaivoon?

julkaistu: 18.08.2022 17:38

Ninjas is Pyjamas -joukkueen kapteeni Hampus “hampus” Poser on ilmoittanut, ettei vieläkään osaa sanoa Nicolai “dev1ce” Reedtzin paluusta juuta eikä jaata.

Tanskalainen AWP-taituri, jota pidetään laajalti yhtenä Counter-Striken historian parhaista pelaajista, on ollut viime joulukuusta asti sivussa parantelemassa mielenterveyttään.

NiP on pysytellyt niukkasanaisena dev1cen tilanteesta, mikä sinänsä on lisännyt spekulaatioita tämän palaamisesta sorvin ääreen. Viime kuussa entinen 100 Thievesin ja Cloud9:n valmentaja Aleksandar “kassad” Trifunović ilmaisi turhautumisensa siihen, että joukkueesta ei heru mitään dev1ceen liittyviä tulevaisuudensuunnitelmia. Kyseessä kun kuitenkin on tähtipelaaja, josta maksettiin lähes miljoonan siirtokorvaus Astralisille vasta reilu vuosi sitten.

Uuden turnauskauden kolkutellessa aivan nurkan takana hampus sen sijaan on ilmaissut helpotuksensa siitä, että joukkue on kyennyt tiivistämään rivinsä dev1cen vetäytymisen jälkeen. Harjoitusleirillä on ollut kuulemma pelimoraali korkealla, kun epäselvyydet kokoonpanosta ovat takanapäin.

“Nyt saamme pelata saman joukkueen kanssa, ja kaikki ovat täällä onnellisina. Kaikki haluavat olla täällä.”

NiP pelaa kauden ensimmäisen ottelunsa huomenna 19. elokuuta Astralista vastaan ​​BLAST Premier Fall Groups -turnauksessa Pelaajatcomin Twitch-kanavalla.

Kun puhe on dev1cestä, erityisen mielenkiintoinen on kuitenkin marraskuussa häämöttävä IEM Rio Major. Nähdäänkö superkivääristi siellä? Tuskinpa vain, jos hampukselta kysytään.

“Tällainen joukkue meillä on nyt, ja toivon, että se tällaisena pysyy”, Hampus kommentoi.

Lähde: Dexerto Kansikuva: BLAST Premier / PGL Esports