SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
NIP-legenda osallistuu CS-majoreille kohujoukkueen päävalmentajana
 • Juuso
  Syngelmä

NIP-legenda osallistuu CS-majoreille kohujoukkueen päävalmentajana

julkaistu: 23.10.2021 12:00

Entisen valmentajansa, Nicolai “HUNDEN” Petersenin kanssa jo tovin kamppaillut Heroic on nähtävästi jättänyt skandaalin taakseen, kun joukkue ilmoitti tehneensä sopimuksen entisen NIP-legendan, Richard “Xizt” Landströmin kanssa.

Xizt oli osa alkuperäistä NIPin CS:GO-kokoonpanoa, jotka voittivat uskomattomat 87 lanikarttaa peräkkäin vuosina 2012—2013. Kokoonpanossa pelasivat Xiztin tapaan eläköityneet Christopher “GeT_RiGhT” Alesund, Robin “Fifflaren” Johansson sekä Dignitasin pelaajat Adam “friberg” Friberg ja Patrik “f0rest” Lindberg.

Xizt johdatti legendaarisen NIP-kokoonpanoon käsittämättömiin voittoihin. Kuvassa vasemmalta oikealle: Fifflaren, GeT_RiGhT, friberg, Xizt ja f0rest. (Kuva: NIP)

 

Xiztin varsinainen rooli Heroicissa ei kuitenkaan tule olemaan päävalmentaja, sillä hänen varsinainen tehtävänsä on toimia joukkueen analyytikkona. Joukkue aikoo etsiä uuden päävalmentajan majoreiden jälkeen. Joukkueen kapteeni Casper “⁠cadiaN⁠” Møller sanoi haastattelussa, että vaikka ruotsalaiset ja tanskalaiset ymmärtävät toisiaan Counter-Strikessa, voi nopeiden tilanteiden kommunikointi osoittautua haastavaksi.

“Suunnitelmamme on testata toinen toistamme ja katsoa onko välillämme esimerkiksi kielimuuria. Testaamme onko välillämme samaa filosofiaa ja tyyliä. Luonnollisesti työskentelemme Xiztin kanssa sillä asenteella, että haluamme kehittää suhdetta hänen ja joukkueen välillä mahdollisimman hyväksi.”

Heroic kohtaa avausottelussaan Tukholman majoreilla kiinalaisen TYLOO-joukkueen.

Heroicin kokoonpano Tukholman majoreilla

  • Casper “⁠cadiaN⁠” Møller
  • Martin “stavn” Lund
  • René “⁠TeSeS⁠” Madsen
  • Rasmus “sjuush” Beck
  • Ismail “refrezh” Ali
  • Richard “Xizt” Landström (analyytikko/väliaikainen valmentaja)

Lähteet: HLTV, heroicgg

Kuva: NIP

Kansikuva: DreamHack

Tuoreimmat uutiset: