SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Nintendon E3-näytöksen sato: Näin pelittää seuraava The Legend of Zelda
  • Niko
    Nikkilä

Nintendon E3-näytöksen sato: Näin pelittää seuraava The Legend of Zelda

julkaistu: 16.06.2021 09:00

Japanilainen pelialan titaani Nintendo osallistui eilen E3-viikkoon omalla virtuaalisella konferenssillaan. Odotukset olivat tänä vuonna kovat, ja moni toivoi jopa uuden konsolin julkistusta.

Näin ei kuitenkaan tapahtunut, vaan näyttää siltä, että Nintendo uskoo Switchin jaksavan vielä ainakin vähän pidempään. Sen sijaan esitys keskittyi Switchille saapuviin uusiin peleihin, joista useimmat julkaistaan jo tänä vuonna.

Illan suurin tähti oli ehdottomasti aivan esityksen lopuun jätetty seuraava The Legend of Zelda -peli. Vielä nimettömänä pysyvää peliä tituleerataan Breath of The Wildin seuraajaksi, ja uusi pelikuvamateriaali vahvistaakin, että se jatkaa pitkälti edeltäjänsä jalanjäljissä. Graafinen tyyli on suorastaan identtinen, ja suurimpina muutoksina voidaan pitää seikkailun laajentumista Hyrulen taivaisiin sekä Linkin uusia Sheikah-kykyjä.

Jatko-osan julkaisuajaksi ilmoitettiin vuosi 2022.

Zelda ei kuitenkaan täysin varastanut parrasvaloa esityksen muilta peleiltä, joiden joukosta löytyi yllättäviä helmiä. Näitä ovat esimerkiksi uusi 2D Metroid-peli Metroid Dread, Square Enixin julkaisut Life Is Strange: True Colors ja Life Is Strange Remastered Collection, sekä Pokemonista vaikutteita ottanut Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin.

Konferenssi on katsottavissa kokonaisuudessaan täältä.

Kuvalähde: Nintendo