SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Nintendo ilmoitti tulevasta Mario-elokuvasta — Mukana Chris Pratt ja Jack Black
  • Juuso
    Syngelmä

Nintendo ilmoitti tulevasta Mario-elokuvasta — Mukana Chris Pratt ja Jack Black

julkaistu: 27.09.2021 09:00

Nintendon Mario-animaatioelokuva saa Yhdysvalloissa ensi-iltansa 21.12.2022. Marion luoja, Shigeru Miyamoto, ilmoitti asiasta torstain Nintendo Direct -lähetyksessä. Muiden alueiden ensi-illat ilmoitetaan myöhemmin.

Elokuvan ääninäyttelijävalinnat ovat melkoisen yllättäviä. Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) Mariona, Anya Taylor-Joy Peachina (Musta kuningatar), Charlie Day (Elämää Philadelphiassa) Luigina, Jack Black (School of Rock) Bowserina, Keegan-Michael Key Toadina, Seth Rogan (Superbad) Donkey Kongina, Kevin Michael Richardson (Teen Titans) Kamekina, Fred Armisen (Portlandia) Cranky Kongina ja Sebastian Maniscalco (Green Book) Spikenä.

Warion esiintymistä elokuvassa ei ole varmistettu. Miyamoto on kuitenkin kertonut, että tunnettu ja alkuperäinen Marion, Luigin, Waluigin ja Warion ääninäyttelijä, Charles Martinet, on mukana elokuvassa. Mikäli Wariota ei elokuvassa nähdä, olisi se suuri pettymys.

Minä äänenä Charles Martinet kuullaan elokuvassa? (Kuva: Daily Hive)

 

Nintendo tuottaa elokuvaa yhdessä Illumination Entertainmentin kanssa, joka on tunnettu elokuvista kuten Itse ilkimys, Kätyrit ja Lemmikkien salainen elämä. Nintendo ei ole julkaissut kokopitkää elokuvaa sitten vuoden 1993 live-action Super Mario Bros. -elokuvan, jota tähdittävät Bob Hoskins, Dennis Hopper ja John Leguizamo. Tuon elokuvan ohjaaja, Rocky Morton, kuvaili elokuvantekoa täydeksi helvetiksi. Rima vuoden 2022 animaatioelokuvalle ei täten ole kovin korkealla.

Lähde: Polygon

Kuva: Daily Hive

Kansikuva: Twisted Voxel

Tuoreimmat uutiset: