SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Ninjas in Pyjamasista potkut saanut AWP-pelaaja löysi uuden joukkueen
  • Perttu
    Leinonen

Ninjas in Pyjamasista potkut saanut AWP-pelaaja löysi uuden joukkueen

julkaistu: 06.04.2024 15:18

Helmikuussa ruotsalaisorganisaatio Ninjas in Pyjamasin penkille istutettu Daniil “headtr1ck” Valitov on löytänyt itselleen uuden joukkueen. Ukrainalainen liittyy B8:n joukkueeseen sen jälkeen, kun NIP kaappasi itselleen nimenomaan B8:sta Artem “R1nkle” Morozin aikaisemmin tällä viikolla.

19-vuotias Valitov pelasi NIP:ssä puolitoista vuotta, jonka aikana ruotsalaisorganisaatio muovasi  useaan otteeseen kokoonpanoa. Valitov aloitti uransa NIP:ssä suomalaisen Aleksi “Aleksib” Virolaisen vielä toimiessa joukkueen IGL:nä.

NIP:n surkeat tulokset huipentuivat helmikuussa pelattuihin RMR-karsintoihin, joista se poistui suoraan kolmen tappion saattelemana. Tämä  oli liikaa ruotsalaisorganisaatiolle, joka penkitti Valitovin lisäksi tanskalaiset Patrick “es3tag” Hansenin ja Kristian “k0nfig” Wienecken.

Myös valmentaja Daniel “djL” Narancic siirrettiin syrjään samassa rytäkässä.

Valitov esiintyi kiitettävästi Ninjas in Pyjamasissa, mutta sekasorron vallassa olleessa organisaatiossa tasaisuuden ja hyvien tulosten saavuttaminen oli mahdotonta.

Nyt ukrainalainen pelaaja pääsee edustamaan ukrainalaista organisaatio neljän maanmiehensä kanssa ja hakemaan uralleen uutta nostetta.

B8 tiedotti asiasta Twitterissä. Samassa päivityksessä se kertoi lisänneensä kokoonpanoonsa myös Oleg “⁠baz⁠” Kulynychin. Huhujen mukaan Baz:n tieltä kokoonpanosta syrjään astuu Mykhailo “⁠OWNER⁠” Lymar.

B8 kokoonpano:

  • Arseniy “⁠cptkurtka023⁠” Derevinskiy
  • Andrii “⁠npl⁠” Kukharskyi
  • Dmytro “⁠esenthial⁠” Tsvir
  • Daniil “⁠headtr1ck⁠” Valitov
  • Oleg “⁠baz⁠” Kulynych
  • Ivan “⁠maddened⁠” Iordanidi (valmentaja)

Kuva: BLAST Lähde: HLTV