SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
NiPin REZ
  • Juuso
    Syngelmä

NINJAS IN PYJAMASIN CS:GO-PELAAJILLE TAPPOUHKAUKSIA

julkaistu: 20.05.2021 11:00

Flashpoint 3 -turnauksen järjestäjät, Faceit sekä joukkueet NiP (Ninjas in Pyjamas) ja Anonymo joutuivat vastikään keskelle melkoista sotkua, kun Ninjas in Pyjamasin pelaajat joutuivat pelaamaan “paras kolmesta” -ottelun yhteysongelmien kanssa.

Lopulta ottelun kolmas kartta, Mirage, päädettiin pelata uusiksi. Kartan ja uusintaottelun voitti Ninjas in Pyjamas. Alkuperäisen ottelun voitti Anonymo karttavoitoin 2—1.

Vaikka yhteysongelmien aiheuttama sotku ja draama on pitkälti pelaajista riippumatonta, kiivaimmat fanit ja katsojat ovat menneet niinkin pitkälle, että ovat lähettäneet tappouhkauksia Ninjas in Pyjamasin pelaajille.

Ninjas in Pyjamasin toimitusjohtaja Jonas Gundersen kertoo Twitter-tilillään, että kyseessä on tunteita herättävä tilanne, jota Ninjas in Pyjamas pyrkii katsomaan mahdollisimman kunnioittavasti.

Samassa twiitissään hän kertoo, että tappouhkaukset ja toksisuus pelaajia kohtaan eivät ole koskaan hyväksyttäviä asioita. Hän muistuttaa, että pelaajat ovat täällä vain pelaamassa ja toivoo kunnioitusta heitä kohtaan.

“Kenenkään ei pitäisi suvaita tappouhkauksia ja toksisuutta.”

Entinen maailman paras pelaaja kertoi mielipiteensä

Entinen maailman paras pelaaja ja kaksinkertainen major-voittaja Olof “olofmeister” Kajbjer osallistui keskusteluun Twitterissä.

“Olofmeister” edusti vuonna 2014 Fnaticia.

Vuoden 2014 viimeisessä major-turnauksessa (Dreamhack Winter) Fnatic teki pitkän comebackin puolivälierissä ranskalaista LDLC-joukkuetta vastaan käyttämällä kiellettyä boostia Overpass-kartassa.

Joukkueelle tarjottiin mahdollisuutta pelata kartta uudestaan, sillä myös LDLC oli syyllistynyt kiellettyyn boostiin samassa kartassa. Fnatic kuitenkin kieltäytyi ja luovutti ottelun.

Fnaticin pelaajat, “olofmeister” mukaan lukien, kertoivat tuolloin saaneensa niin ikään tappouhkauksia ja vihapostia laittoman boostin takia.

“Olofmeister” kertoo olleensa todella lähellä lopettamispäätöstä näiden viestien takia.

“Ei ole väliä mikä on mielestäsi oikein ja väärin tässä koko “NiP vastaan Anonymo” -tilanteessa. Mieti mitä kirjoitat. Toisella puolella ei ole pelkkä nimimerkkiä, siellä on ihan oikea ihminen. Muistan boostikohun ja se sai minut melkein lopettamaan koko urani.”

Lähde: GinxTv

Kuva: NiP

Tuoreimmat uutiset: