SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
xist
  • Perttu
    Leinonen

Ninjas in Pyjamasin CS-joukkueen uusi valmentaja julki – “Olen valmis laittamaan sydämeni peliin, jotta nousemme jälleen”

julkaistu: 09.03.2024 14:31

Vuonna 2000 perustettu Ninjas in Pyjamas on vajonnut pohjamutiin loistokkaiden vuosiensa jälkeen. Viimeiset vuodet ovat olleet todella haasteellisia ruotsalaisorganisaatiolle, joka aikaisemmin oli tottunut väkevään menestykseen.

Legendaarinen organisaatio sukelsi pahemman kerran tämän vuotisissa RMR-karsinnoissa ja jäi tylysti rannalle CS2:n ensimmäisestä major-turnauksesta. NIP tiedotti eilen hankkineensa uudeksi päävalmentajakseen Richard “Xizt” Landströmin, joka oli mukana pelaajana organisaation voittaessa majorit vuonna 2014 ESL One Cologne -turnauksessa.

33-vuotias Landström vaihtoi pelihommat valmennustehtäviin vuonna 2021 ja aloitti uuden uransa Heroicin peräsimessä. Nyt ruotsalainen palaa Ninjas in Pyjamasiin kuuden vuoden tauon jälkeen kääntämään rakastamansa organisaation kurssia.

“Muutaman viime vuoden aikana on sattunut nähdä kuinka NIP:n CS-joukkue on kamppaillut vaikeuksien kanssa, jopa pelatessa heitä vastaan. Tuntuu mahtavalta olla takaisin täällä ja tehdä töitä yhdessä Björn “THREAT” Persin ja Troers Robl:n kanssa. Olen valmis luomaan pohjat uudelle aikakaudellemme ja laittamaan sydämeni peliin nostaaksemme meidät takaisin huipulle.” Kuuluivat Xistin sanat Ninjas in Pyjamasin tiedotteessa.

NIP:n CS-joukkue on totaalisessa uudelleenrakennuspisteessä, sillä joukkueella on tällä hetkellä ainoastaan kaksi pelaajaa. Seuralegenda Fredrik “REZ” Sterner ja Alejandro “alex” Masanet ovat ainoat pelaajat jäljellä joukkueen kokoonpanosta.

Kristian “k0nfig” Wienecke, Daniil “headtr1ck” Valitov ja Patrick “es3tag” Hansen penkitettiin RMR-fiaskon jälkeen. Ninjas in Pyjamasin uusista pelaajista ei ole vielä tihkunut juurikaan infoa julkisuuteen.

Kuva: NIP Lähde: HLTV