SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
isak
  • Perttu
    Leinonen

Ninjas in Pyjamasilla vihdoin kokonainen CS-joukkue – Major-finalisti kokoonpanoon

julkaistu: 09.05.2024 23:11

Ruotsalaisorganisaatio Ninjas in Pyjamas aloitti suursiivouksen Counter-Strike-joukkueessaan RMR-fiaskon jälkeen, kun se epäonnistui karsimaan itseään CS2:n ensimmäiseen major-turnaukseen.

NIP päätyi siirtämään peräti kolme pelaajaa syrjään silloisesta kokoonpanostaan, kun Kristian “k0nfig” Wieneckelle, Patrick “es3tag” Hansenille ja Daniil “headtr1ck” Valitoville näytettiin ovea.

Ainoastaan NIP-ikoni Fredrik “REZ” Sterner ja Alejandro “alex” Masanet saivat pitää työpaikkansa.

Hiljalleen uutta kokoonpanoaan rakentanut NIP paljasti keskiviikkona vihdoin ja viimein viimeisen palasensa uudesta kokoonpanostaan, kun se tiedotti  hankkineensa ruotsalaisen Isak “isak” Fahlen GamerLegionista.

Uusina hankintoina joukkueeseen ovat aikaisemmin jo liittyneet lupaava ukrainalainen AWP-pelaaja Artem “r1nkle” Moroz ja Max “maxster” Jansson.

Ninjas in Pyjamasin valmentajaksi suursiivouksen aikana liittynyt Richard “Xist” Landström kommentoi joukkueensa uusinta hankintaa NIP:n julkaisemassa tiedotteessa.

“Isak on joukkuepelin ilmentymä. Hän on näkymätön sankari, joka nostaa joukkuekaveriensa suoritustasoa. Isakilla on vakuuttava suorituskyky paineen alaisena, joka korostaa hänen luotettavuuttaan, huolimatta siitä, että hän pelaa vähemmän loistokkaita rooleja. Uskon, että hänestä tulee nopeasti tärkeä voimavara joukkueellemme.”

Kuva: PGL Lähde: HLTV