SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Ninjas in Pyjamas korvaa Astralisin Epicenter 2018 -turnauksessa
  • Atte
    Leppänen

Ninjas in Pyjamas korvaa Astralisin Epicenter 2018 -turnauksessa

julkaistu: 13.10.2018 16:36

Ruotsalainen Ninjas in Pyjamas on ilmoittanut ottavansa vastaan Astralisin vapaaksi jääneen paikan lokakuun lopulla Moskovassa järjestettävässä Epicenter 2018 -turnauksessa. Ninjas in Pyjamas ottaa siis viimeisen paikan viiden kutsutun joukkueen listalta, kun taas loput kolme paikkaa täytetään kahdeksan joukkueen Wild Card -turnausvoittajien toimesta. Vuoden 2018 Epicenterissä on 300 tuhannen dollarin palkintopooli. Ninjas in Pyjamas ilmoitti asiasta Twitter-tilillään:

Meidän on ilo ilmoittaa, että tulemme osallistumaan Moskovassa pidettävään Epicenter 2018 -turnaukseen. Kahdeksan maailman parasta joukkuetta tulee kilpailemaan 300 tuhannesta dollarista mahtavalla Park of Legends Ice Palace -areenalla.

Tanskalainen Astralis kertoi kuluvan kuun alussa jättäytyvänsä pois turnauksesta aikatauluongelmien vuoksi:

Olemme pahoillamme imoittaessamme, että emme voi osallistua Epicenter -turnaukseen Moskovassa. Counter Strike -kalenteri voi toisinaan olla haastava ja hankalan jakson sekä massiivisen matkailuaikataulun keskellä meidän on annettava pelaajille aikaa palautumiseen. Päätös on ollut erittäin vaikea, sillä meistä on aina ollut ihana pelata faniemme edessä Epicenterillä. He ovat aina antaneet meille paljon rakkautta ja toivottaneet meidät lämpimästi tervetulleiksi. Olemme pahoillamme tilanteesta ja toivomme, että voimme osallistua turnaukseen ensi vuonna.

Astralisin on määrä pelata pian BLAST Pro Series -turnauksessa Kööpenhaminassa marraskuun 2.-3. päivä, eli vain neljä päivää Epicenterin päättymisen jälkeen. Sen jälkeen joukkue lentää Intel Grand Slamin IEM Chicagoon  marraskuun 6.-11. päivä, ja sieltä mahdollisesti myös ECS Grand Finals Arlingtoniin Yhdysvaltoihin marraskuun 22.-25.

Kuva: Ninjas in Pyjamas