SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Ninjas in Pyjamas hankki CS2-joukkueeseensa nuorta osaamista – Loisti heti debyytissään
  • Perttu
    Leinonen

Ninjas in Pyjamas hankki CS2-joukkueeseensa nuorta osaamista – Loisti heti debyytissään

julkaistu: 05.04.2024 07:00

Ninjas in Pyjamas täydensi tällä viikolla Counter-Strike 2 -joukkuettaan uudella pelaajalla. Se hankki riveihinsä nuoren ukrainalaisen AWP-pelaajan Artem “r1nkle” Morozin, joka edusti viimeiset kaksi ja puoli vuotta B8-joukkuetta.

Ruotsalaisorganisaatio päätyi penkittämään peräti kolme pelaajaa helmikuussa sen jälkeen, kun sen matka päättyi RMR-karsinnoissa täydelliseen mahalaskuun. Tanskalaiset Patrick “es3tag” Hansen ja Kristian “k0nfig” Wienecke siirrettiin syrjään yhdessä ukrainalaisen Danil “headtr1ck” Valitovin kanssa.

19-vuotias Moroz korvaa nimenomaan Valitovin AWP-pelaajan roolissa.

Aikaisemmin maaliskuussa NIP nosti akatemiajoukkueestaan Young Ninjasista 19-vuotiaan Max “maxster” Janssonin ykkösjoukkueeseensa. Joukkueessa on tällä hetkellä siis Morozin hankinnan myötä neljä pelaajaa, kun Fredrik “REZ” Sterner ja Alejandro “alex” Masanet olivat ainoat, jotka saivat pitää työpaikkansa aikaisemmasta kokoonpanosta RMR-fiaskon jälkeen.

Ninjas in Pyjamasin general manager Björn “THREAT” Pers kommentoi joukkueen nuoria hankintoja organisaation julkaisemassa tiedotteessa.

“Kuten sanoimme CS2:n ilmestyttyä tulee uusia pelaajia nousemaan paljon ja vanhoja tippumaan pois. Nyt yli puoli vuotta pelin julkaisun ja hullun major-syklin jälkeen olemme todella tyytyväisiä uuteen strategiaamme hankintojen suhteen.”

“Se antoi meille mahdollisuuden ottaa rennosti ja päättää lähteä etsimään nuoria kykyjä, kuten R1nkle. Hänellä on kaikki tarvittava ollakseen yksi parhaista ja teemme kaikkemme auttaaksemme häntä pääsemään sinne.”

Ninjas in Pyjamas tähyää siis yhä yhtä uutta pelaajaa joukkueeseensa. Hakusessa on ankkuripelaaja.

“Käymme pitkälle edenneitä keskusteluja useiden mahdollisten pelaajien kanssa, mutta majoreiden jälkeinen kokoonpanojen sekoitus on käynnissä ja se näyttäisi pitkittyvän ulkoisten tekijöiden, kuten turnausaikataulujen takia. Suoraan sanottuna saatamme allekirjoittaa uuden sopimuksen huomenna tai siihen saattaa mennä kuukausi.”

Ninjas in Pyjamasin uudeksi valmentajaksi maaliskuussa hypännyt Richard “Xist” Landström kommentoi myös joukkueensa uutta AWP-pelaajaa.

“R1nkle on ollut tarkkailussani BLAST RMR 2023 -turnauksesta saakka. Hän on nuori lahjakkuus, joka pelaa jo nyt todella fiksua CS:ää huomioon ottaen hänen ikänsä.”

R1nkle teki debyyttinsä välittömästi eilen, kun Ninjas in Pyjamas kohtasi Monten ESL Challenger Jönköping -turnauksen karsinnoissa. Nuoren ukrainalaisen ura legendaarisessa ruotsalaisorganisaatiossa ei olisi voinut paljon paremmin alkaa, kun R1nkle oli 2-1 NIP:n voittoon päättyneessä ottelussa servun paras pelaaja.

Kolmen kartan taistossa R1nkle paukutteli tehot 53-40 ja ratingikseen 1.31.

Kuva: Ninjas in Pyjamas Lähde: HLTV