SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Nicolas Jarry – Juan Ignacio Londero: Chileläisellä selkeä etulyöntiasema
  • Toimitus

Nicolas Jarry – Juan Ignacio Londero: Chileläisellä selkeä etulyöntiasema

julkaistu: 05.02.2019 10:29

23-vuotias Nicolas Jarry löi itsensä viime vuonna vihdoinkin läpi ATP-tasolle. 44 ottelusta voittoja kertyi 24 kappaletta ja massalla record oli 12-8. 25-vuotias Juan Ignacio Londero ei ole urallaan vielä ATP-tasolle murtaunut, vaikkakin Challengerissa on mennyt ihan kiitettävästi. Varsinkin massalla voittoja on tullut ja seitsemään edelliseen kauteen vain 2016 oli tappiollinen.

On kuitenkin tosiasia, että Jarry on näistä kahdesta selvästi parempi pelaaja. Viime vuonna Etelä-Amerikassa Quitossa hän nappasi puolivälieräpaikan, Riossa välieriässä hän kaatui Schwartzmanille ja Sao Paulossa hän kaatui tiukan väännön jälkeen finaalissa Fogninille. Myöhemmin kaudella myös Hampurissa ja Kitzbuhelissä tarttui välieräpaikat.

Jarry on ollut urallaan selkeästi enemmän massapelaaja ja jostain syystä hän saa turhankin suurta aliarvostusta kertoimissa tänään. Kovalla kämmenlyönnillä varustettu chileläinen tekee toki virheitä, mutta parhaina päivinä hänen pelin seuraaminen on todellista viihdettä.

Jarryn kerrointa painaa suotta heikosti mennyt loppukausi kovalla alustalla. Todellisuudessa mies ei tarvitse tässä ottelussa kuin yhden murron ja chileläinen pystyy kattamaan tarjotun tasoituksen. Muilla bookereilla on selkeästi heikompi kerroin tarjolla ja osa on hilannut tasoituksen jo -3,5 pisteeseen. Pinnaclella kuitenkin -2,5 tasoitukselle on tarjolla vielä peräti yli 1.94 kerrointa.