SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NHL Global Series rantautui Suomeen – Jets ja Panthers ovat täällä!
  • Toimitus

NHL Global Series rantautui Suomeen – Jets ja Panthers ovat täällä!

julkaistu: 28.10.2018 22:12

Winnipeg Jetsin ja Florida Panthersin NHL-joukkueet saapuivat sunnuntaina Helsinkiin osana NHL Global Seriesia, minkä puitteissa joukkueet pelaavat ensi viikolla kaksi virallista NHL-ottelua Hartwall Arenassa.

Jets lensi suoraan Torontosta heti edellisen kierroksen ottelun Toronto Maple Leafsia vastaan viime yönä pelattuaan ja joukkue laskeutui Suomen kamaralle kello 15.45 paikallista aikaa. Samaan aikaan Panthers ennätti jo vetää ensimmäiset piruetit harjoitushallin jäällä.

Media piiritti välittömästi Jetsin Patrik Laineen, joka vastasi mielellään hymyssäsuin, kuten asiaan kuuluu, kysymyksiin.

– Näitä pelejä olen odottanut kauden alusta saakka. On mahtavaa olla vihdoin täällä, Laine totesi tohkeissaan.

Jetsin luotsi Paul Maurice oli silminnähden väsynyt esiintyessään tuoreltaan median edessä, mutta hoiti roolinsa ammattimaisella varmuudella.

– Päivärutiineihin valmentajana kuuluu yleensä lyhyet yöunet, Maurice vitsaili medialle.

Florida Panthersin joukkue otti välittömästi Suomeen tultuaan jo tuntumaa harjoitushallin jäähän ja suomalaiskapteeni Aleksander Barkov toi rentoutuneena julki medialle tunnelmia tuoreeltaan.

Kolmisen tuntia koneessa nukkunut Barkov on varma, että matka Suomeen parantaa joukkuehenkeä.

– Ei Helsinki ole New York tai Miami, täällä on kylmä. Olen kuitenkin varma, että joukkue nauttii varmasti koko reissusta tänne.

– Olen kotimaassa. Pääsen pelaamaan perheen ja kavereiden edessä. Yritän nauttia jokaisesta sekunnista, enkä ainoastaan peleistä, Panthersien kaptseeni kehräsi tyytyväisenä.

Liput myytiin hetkessä loppuun niiden tultua myyntiin jo hyvissä ajoin. Tämä tuskin oli edes mikään yllätys, kun joukkueiden vetonauloina ovat Laineen ja Barkovin kaltaiset kiekkoilumme suurlähettiläät maailmalta.

Winnipeg Jets ja Florida Panthers kohtaavat Hartwall Arenassa, Helsingissä ensi torstaina ja perjantaina kello 20 pelattavissa otteluissa.