SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Neymar kutsui S1mplen käymään — CS-tähti ei ehdi
  • Saara
    R

Neymar kutsui S1mplen käymään — CS-tähti ei ehdi

julkaistu: 21.02.2023 12:23

NAVI-stara Oleksandr “s1mple” Kostyliev on eittämättä Counter-Striken historian suurimpia henkilöitymiä. Ukrainalaispelaaja alkaa olla elävä legenda, jolla on uskollinen fanijoukko e-urheilupiireissä – ja ihailijoita skenen ulkopuolellakin.

Logitechin äskettäisessä videohaastattelussa s1mple paljasti tietävänsä perinteisen urheilun puolelta useampiakin henkilöitä, jotka surailevat hänen pelejään.

– En sanoisi heitä faneiksi, CS:GO-tähti toteaa vaatimattomasti.

– Ehkä he tykkäävät katsoa minun pelaavan. Mutta joo, Kristaps Porzingis, NBA-koripalloilija, ukrainalaiset jalkapalloilijat – Zinchenko ja muut kaverit. Mutta juuri Zinchenko aina onnittelee ja laittaa viestiä.

Sitten s1mple miettii hetken.

Neymar, joo, hän kutsui minut Pariisiin, mutta en oikeastaan ehdi. Vaikka toki haluaisin tavata Messin ja esitellä hänelle Counter-Strikea.

Brasilialainen Neymar da Silva Santos Júnior tunnetaan innokkaana Counter-Strike-harrastajana, joka ajoittain striimaa varsin taidokastakin kyntänpeluutaan parimiljoonaiselle Twitch-yleisölleen. PSG-jalkapalloilija on useaan otteeseen kannustanut myös maanmiehiään FURIA-joukkueessa.

Lähde: Pley.gg Kansikuva: PGL