SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Nexa OG:n kokoonpanomuutoksista: “Meidän oli pakko saada kunnon grindaajia”
  • Juuso
    Syngelmä

Nexa OG:n kokoonpanomuutoksista: “Meidän oli pakko saada kunnon grindaajia”

julkaistu: 03.06.2022 16:54

OG:n CS:GO-joukkueen kapteeni, Nemanja “nexa” Isaković, kertoo Dexerton haastattelussa joukkueen uudesta kokoonpanosta. OG lisäsi kokoonpanoonsa Adam “NEOFRAG” Zouharin ja Maciej “F1KU” Miklasin toukokuun lopulla.

Lue lisää: OG penkitti nikon ja lisäsi kaksi uutta pelaajaa CS:GO-kokoonpanoonsa

Kun nexa liittyi joukkueen kokoonpanoon, joukkue oli kaikkea muuta kuin vakaa. Kun joukkueen entinen kapteeni, Aleksi “Aleksib” Virolainen, lähti joukkueesta, halusi osa pelaajista lähteä samalla ovenavauksella. Se ei kuitenkaan ollut mahdollista.

Nexa kertoo Dexerton haastattelussa, että hänen mielestään useampi pelaaja olisi pitänyt vaihtaa jo tuolloin. Valmennustiimi ja organisaatio saivat kuitenkin nexan vakuutettua siitä, että silloisella kokoonpanolla olisi hyvä jatkaa.

“Mikäli joukkueen sisällä olisi säilynyt korkea motivaatio, olisimme saaneet pelimme toimimaan”, nexa uskoo.

Uusia joukkuetovereitaan nexa kuvailee motivoituneiksi grindaajiksi, joilla on halua menestyä.

“Meidän oli pakko saada joukkueeseen kunnon grindaajia. Sellaisia, jotka pelaavat CS:ää vuorokauden ympäri. Sellaisia, jotka haluavat nousta maailman parhaiksi ja tehdä sitä varten kovasti töitä”, nexa kertoo.

“NEOFRAG ja F1KU ovat nuoria, nälkäisiä pelaajia. He motivoivat koko joukkuetta. He käyttävät CS:ään paljon aikaa ja antavat paljon ideoita ja uusia näkökulmia”, nexa kehuu uusia joukkuetovereitaan.

Nexan mukaan OG olisi lisännyt pelaavaan kokoonpanoonsa Virtus.prosta/Outsidersista penkitetyn Mareks “YEKINDAR” Gaļinskisin, mutta hänen kanssaan ei päästy neuvotteluihin asti. Lisäksi nexa kertoo, että OG harkitsi Justin “jks” Savagea joukkueeseensa, mutta lopulta vaikutti siltä, ettei australialaispelaaja ollut halukas liittymään joukkueeseen.

Lähde: Dexerto | Kuva: PGL