SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

New York Jets – Minnesota Vikings: Vierailla materiaalietu

julkaistu: 21.10.2018 16:53

Tänään täpötäydellä MetLife stadionilla kohtaavat New York Jets ja Minnesota Vikings. Lähtökohdat otteluun ovat selkeät. Vierasjoukkue on ollut koko kauden melkein kaikissa tärkeissä tilastoissa kotijoukkuetta edellä. Ainoastaan kotijoukkueen juoksukone Isaiah Crowell on pitänyt huolta siitä, että kotijoukkue on juoksupelissään ollut kilometrin vastustajaansa edellä. Tosin tässä on otettava huomioon miehen huippupeli Denveriä vastaan. Miehen juoksemat 219 jaardia tässä ottelussa vääristääkin hieman myös tätä tilastoa kotijoukkueen hyväksi. Tänään vastassa on myös alle 100 juoksujaardia keskimäärin antava puolustus, joten Crowellin työ ei ole ainakaan keskimääräistä helpompaa.

Vierailijoilla pallosta vastaa aina yhtä luotettava Kirc Cousins. Tänäkin vuonna mies on tehnyt pallo kädessä varmaa työtä ja naulannut palloa omien miesten käsiin 12 TD:n ja yli 1900 jaardin verran. Cousinsin vahvuus on kuitenkin tällä kaudella ollut tietty kokemuksen tuoma varmuus. Mies onkin pelannut jälleen samanlaista peliä kuin parhaina vuosinaan. Kuitenkin eräs asia vaatii edelleen korjaamista, kun pallon rähäyksiä on osunut kohdalle tälle kaudelle jo jopa kuusi kappaletta. Vastapainone pallo on kuitenkin heitetty vastustajan lapaseen ainoastaan kolmasti. Tänäänkin on kuitenkin odotettavissa, että Thielenin ja Diggsin muodostama tutkapari tulee olemaan liian monesti vapaana takakentällä ja Jets puolustus joutuu onnistumaan täydellisesti, mikäli kotijoukkue meinaa ottelun voittaa.

Molemmilla joukkueilla on takanaan kaksi voittoa, mutta Jetsin voitto-ottelut eivät ole liiaksi vakuuttaneet ainakaan meikäläistä ja paremmalla materiaalilla ja puolustuksella toimiva vierasjoukkue onkin ottelun ennakkosuosikki ja tulee viemään ottelun. Varsinkin kun kotijoukkueen juoksutykki Crowellin osallistuminen otteluun on epävarmaa, kun mies oli kokonaan sivussa vielä torstain harjoituksista, niin me poimimme lapulle seuraavan kohteen.