SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

New York Jets – Houston Texans: New Jerseyssä odotettavissa pisteitä?

julkaistu: 15.12.2018 20:18

MetLife Stadiumilla New Jerseyssä iskevät tänään vastakkain playoff-haaveensa menettänyt Jets ja AFC Southin voitossa kiinni oleva Houston Texans. Sanomattakin selvää, että vieraat lähetävät otteluun odotettuna suosikkina. Kaikella järjellä tässä pitäisi tulla vähän pisteitä, mutta New Jerseyssä on verrattain hyvä keli ja molemmilla on potentiaalia hyökkäyksessä.

Jets joutuu lähtemään otteluun ilman LB Jermiah Attaochua, RB Isaiah Crowellia ja WR Quincy Enunwaa. Houstonilla vastaavasti suuria kokoonpanopoissaoloja ei ole, vaikka Injury Reportissa pelaajia onkin toistakymmentä. Pääasia hyökkäyksen kannalta on se, että QB Deshaun Watson ja WR DeAndre Hopokins ovat pelikunnossa.

Viime viikolla Jetsiltä nähtiin hyvä peli Billsiä vastaan, kun se nappasi joukkueesta 23-27 vierasvoiton. Texans vastaavasti hieman yllättäenkin hävisi Coltsille kotistadionillaan 21-24. Tuota ennen Texans oli tehnyt Brownsia vastaan 29 pistettä ja Titansia vastaan 34.

Ennen voittoa Jetsiä vietiin kuin litran mittaa ja joukkue hävisi peräti kuusi ottelua putkeen. Varsinkin Jetsin kotistadionilla vieraat ovat juhlineet pisteillä. Vikings tehtaili 37 pinnaa, Bills 41 ja Patriots 27 pistettä. Houstonilta voidaan odottaa noin 30 pisteen ottelua tänään, joten kotijoukkueen ei tarvitse tehdä kuin 17 pistettä ja over tulee satamaan heittämällä.

Normaalistihan NFL-otteluita ei pelata lauantaisin, mutta Sports Broadcasting Act of 1961 -lain takia ainakin yksi ottelu kaudessa pelataan lauantaina. Nautitaan siis tästä!