SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
New York Islanders – St. Louis Blues: Nassau Coliseumissa mennään vieraiden nuottien mukaan?
  • Toimitus

New York Islanders – St. Louis Blues: Nassau Coliseumissa mennään vieraiden nuottien mukaan?

julkaistu: 14.10.2019 02:57

St. Louis Blues Blues vierailee maanantai-iltana Uniondalessa New Yorkissa, jossa se käy isäntäjoukkue New York Islandersin kimppuun. Perinteikkäässä Nassau Coliseumissa miteltävä kamppailu on Bluesille käynnissä olevan vieraskiertueen neljäs matsi. Viimeksi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä nuottipaidat väänsivät Montrealissa Canadiensia vastaan, häviten lopulta 6-3, vaikka kolmanteen lähdettiinkin 3-3 tasatilanteessa.

New York Islanders kukisti Florida Panthersin rangaistuslaukauskisan päätteeksi maalein 3-2 varhain varhain sunnuntaiaamuna kotijäällään. Voiton myötä katkesi myös Islesin kahden matsin mittainen tappioputki. Saarelaisten Semyon Varlamov oli iskussa Panthersia vastaan merkkauttaen 35 torjuntaa ja ottaen kiinni kaikki kolme rankkaria jatkoajan jälkeen.

Islandersin tehomiehinä ovat häärineet alkukauden otteluissa Anthony Beauvillier ja Josh Bailey, joilla kummallakin on läjässä tällä hetkellä 2+2=4 pistettä viidestä pelistä.

Anthony Beauvillier tekee ottelussa maalin @4,60 NordicBet

» Pelaa kohdetta Nordicbetillä!

Bluesin tehokkain on ollut tähän mennessä Ryan O´Reilly. Tähtisentteri on kunnostautunut maalien alustajana, sillä yhden tehdyn maalin lisäksi kanadalainen on syöttänyt jo kuusi osumaa. Brayden Schenn on St.Louisin paras maalintekijä neljällä tehdyllä maalillaan.

St. Louis Blues tekee yli 2,5 maalia @1,74 NetBet

» Pelaa kohdetta netbetillä

Blues on voittanut kuudesta viimeisimmästä vierasottelustaan viisi, kun mukaan ynnää viime kauden lopun. Tämän kauden osalta rekordi on kaksi voittoa kolmesta matkapelistä.

Islandersin maalin suulla Varlamov (92,8% / 2,40) ja Thomas Greiss (90,5% / 3,15) ovat kumpainenkin pelannut kolmessa pelissä. Viime keskiviikon kotiottelussa Edmonton Oilersia vastaan Varlamov vaihdetiin Greissiin neljän takaiskumaalin jälkeen. Veskarit ovat pelanneet vuorotellen joka toisen ottelun tällä kaudella. Nähtäväksi jää, onko Bluesia vastaan jälleen Greissin vuoro, vaikka Varlamov onnistui edellisessä pelissä erittäin hyvin.

Jordan Binnington on pelannut tämän kauden viidestä pelistä neljässä ja hän aloittanee St.Louisin tolppien välissä myös saarelaisia vastaan. Mestarimaalivahdin päästettyjen maalien keskiarvo on tällä hetkellä 2,97 ottelua kohden ja torjuntaprosentti 91%.

St. Louis Blues on aloittanut kautensa pirteästi, vaikka viime ottelun heikko kolmas erä maksoikin sille ottelun voiton. Viidestä pelatusta pelistä hallitseva mestari on kuitenkin kerännyt pisteitä neljästä. Kolme näistä on voitto-otteluita ja Keskisen divisioonan kärkipaikka on vain yhden pisteen päässä.

New York Islandersin otteet ovat puolestaan ailahdelleet melkoisesti. Kasassa viidestä ottelusta on kaksi voittoa ja kolme tappiota. Tämän myötä sijoitus Metropolitan-divisioonassa on toiseksi viimeinen tällä hetkellä.

Bluesin peli on ollut valmiimman näköistä alkukauden otteluissa, toisin kuin Islandersilla, joka on onnistunut tekemään vain kerran enemmän kuin kaksi maalia yhdessä ottelussa. Puolustuspelin nimeen vannovan Barry Trotzin joukkueen alakerta ei ole ollut vielä riittävän tiivis.

Vieraskertoimet ovatkin kohtalaisen anteliaita, joten iskemme niihin.