SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

New York Giants – Tennessee Titans: Vieraiden kerroin houkuttaa

julkaistu: 16.12.2018 16:30

Toissa viikolla täysin puskista Chicago Bearsin yllättänyt Giants kohtaa tänään kahden ottelun voittoputkessa olevan Titansin. Titans taistelee vahvasti vielä AFC:n Wild Card-paikasta playoffeihin, joten vieraiden on pakko voittaa tänään. Asiaa toki helpottaa se, että Giantsin ykköslaitahyökkääjä Odell Beckham jr. on sivussa ottelusta.

Koko kauden loukkaantumisten kanssa taistellut Titans lähtee tänään otteluun ilman RB Favid Fluelleniä, OLB Brian Orakpoa ja TE Cole Wickiä. Marcus Mariotalla on ollut jotain vatasavaivaa perjantaina ja hän on harjoitellut rajoitetusti, mutta hänen pitäisi olla tänään täysin pelikunnossa.

Giantsin kausi on ollut aikamoista jätettä, vaikka viidestä edellisestä se onkin onnistunut voittamaan peräti neljä ottelua. Beckhamin poissaolo on kuitenkin järkyttävän suuri kolaus Giantsin hyökkäykselle. Titans on edellisestä kuudesta ottelusta hävinnyt kaksi ja nämä molemmat tulivat vieraissa. Titans on kuitenkin pelannut tällä kaudella hyvin NFC Eastin joukkueita vastaan. Se on voittanut Dallas Cowboysin ja Eaglesin tällä kaudella.

Kuten aiemmin mainittu. Titansin on pakko voittaa ottelu. QB Eli Manning ei todellakaan ole ollut näissä kaikissa voitto-otteluissa sillä tasolla, mitä aloittavalta NFL-pelinrakentajalta odotettaisiin. Nyt varsinkin kun ykköskohde mieheltä puuttuu, niin RB Saquon Barkley tulee saamaan paljon palloa. Titans on NFL:n keskikastin joukkue juoksupuolustuksessa, mutta jos ainoastaan pallon ojentaminen Barkleylle tai screenpassien pelaaminen on ainoa vaihtoehto Giantsille, tulee Titansin puolustukselle helppo ilta.

Giantsia vastaan näissä viidessä ottelussa on kuitenkin taottu pisteitä peräti 123, eli yli 24,5 pistettä per ottelu. Titansilta voidaan odottaa tänään siis noin 27 pisteen peliä. Ainoastaan puolustuksen tarvitsee tänään onnistua. Ottelu on liian tärkeä vieraille hävittäväksi, joten yli 1.80 kerroin on pakko laittaa lapulle. Kyseessä on ehkä yksi kierroksen parhaita kohteita.