SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

New York Giants – Philadephia Eagles: Onko kotkien aika?

julkaistu: 11.10.2018 19:29

Jälleen yöllä on NFL:n aika ja pelipaikkana toimii MetLife Stadium kun Giants ja Eagles kohtaavat toisensa. Vastakkain asettuu siis kaksi joukkuetta, joiden alkukausi on mennyt kokolailla vihkoon. Itse meinasin jo, että kerrointenlaskijat ovat tehneet liiankin täydellistä työtä tämän ottelun kanssa ja sopivaa vetokohdetta täytyi hakea oikein tunteella.

Eagles on pelannut alkukaudella nipun tasaisia otteluita, joukkue ei juurikaan ole tappanut pelejä ja tappio-otteluissakin Eagles on roikkunut aina melkein loppuun saakka mukana voittotaistossa. Tänään siis ei oikein päästä pelaamaan edes voittajaa, koska vierailijoiden paineet voittaa ovat todella suuret. Tappio saattaisi olla kauden kannalta jo kohtalokas. Hallitseva mestari on lähes pakkovoiton edessä.

Vierailija Giants on ollut alkukauden harmittavan heikko. Joukkue on puolustanut kohtalaisesti, mutta hyökkäys on jäänyt aivan piippuun. Suurin ongelma on ollut, että joukkue on liian useasti joutunut tyytymään niin sanotusti kolme ja ulos tyyppisiin hyökkäyksiin. Myökin juoksupuolustus on vuotanut pahasti, mutta siihen asiaan varmaan tulee parannusta kyllä.

Tässä pelissä kumpikaan joukkue ei poissaoloihin kaadu, vaikka ainahan ne vähän verottaa joukkueen syvyyttä. Kuitenkin tänään uskon vierailijoiden olevan juuri sellainen suosikki kun kertoimet kertovat, joten siihen emme koske. Kuitenkin Wentz:n paluun jälkeen mies on heittänyt melkein joka ottelussa sen 25 koppia ja nyt joukkue pääsee olemaan kentällä varmasti vastustajaa kauemmin ja tuo 25 koppia näyttäisi tulevan melkein väkisin. Wentz on jäänyt ainoastaan kerran alle tuon 25 kopin ja se oli Vikingseja vastaan, kun joukkueen hyökkäys ei muutenkaan ollut liikaa kentällä. Tänään tuota aikaa tulee paljon enemmän.