SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
New World on vuoden suurin Steam-julkaisu
  • Saara
    R

New World on vuoden suurin Steam-julkaisu

julkaistu: 07.10.2021 14:30

Vihdoin, lukuisten lykkäysten jälkeen, Amazonin MMO-uutuus New World julkaistiin viikko sitten  tiistaina Steamissa. Kyseessä on yrityksen toinen julkaisuun saakka yltänyt oma pelituotos, joskin viimevuotinen PvP-ampumapeli Crucible vedettiin pois markkinoilta puolessa vuodessa.

Jo suljettu ja avoin betaversio keräsivät yli 200 000 pelaajaa, monelle aiheutuneista näytönohjaimen vioista huolimatta,  joten uutuuspelin kohtaama suosio ei ole yllätys. WoWin ja Final Fantasy XIV:n online-peleistä poiketen New World vaatii kertamaksun kuukausittaisen veloituksen sijaan. Se on varsin hiekkalaatikkomainen painottaen löytöretkeilyä, siirtokuntien rakentamista ja resurssien keräämistä.

New World on ehdottomasti vuoden suurin julkaisu Steamissa. Pohjoisamerikkalaisen, australialaisen ja EU-palvelimien ollessa käytössä Steamissä on yhteensä 710 000 pelaajaa. Tämä rikkoo heittämällä aiemman ennätyksen, Valheimin vajaat 500 000 pelaajaa. Varjopuolena jonot ovat pitkät, ja täysillä palvelimilla kaikki ei aina toimi moitteetta. Amazon Games on tietoinen alkuhankaluuksista.

“Jatkamme lisäpalvelimien pystyttämistä ja parannamme nykyisten kapasiteettia, kunhan olemme testanneet muutokset asianmukaisesti.”

Pelintekijöiden tavoite on ensin saada mahdollisimman moni etsiytymään pelin pariin ja kotiutumaan fantasiamaailma Aeternumiin. Tällä ja ensi viikolla on siksi mahdollisuus vaihtaa serveriä ilman lisämaksua.

Lähde: Talkesport
Kansikuva: Amazon Games

Tuoreimmat uutiset: