SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

New Orleans Saints – Pittsburgh Steelers: Vierailla pakkovoitto

julkaistu: 23.12.2018 17:59

Tänään New Orleansin Mercedes-Benz Superdomella pelataan vierasjoukkueen kannalta oikeastaan pakkovoitosta. Kotijoukkue toisaalta voi hieman säästellä omaa joukkuettaan, sillä heidän vapaaviikko pudotuspelejen alkussa on jo kirkossa kuulutettua tavaraa.

Kotijoukkueen pelimotivaatio on siis erittäin suuressa asemassa. Monella kaudella olemme nähneet tässä tilanteessa olevien joukkueiden osalta suurtakin lepuutusta, tässä tapauksessa rotaatio lienee kuitenkin hieman pienempää, sillä sisähallissa operoiva Saints ottaa varmasti mielellään runkosarjan voiton itselleen omassa konferenssissaan ja sitä myötä kotiedun plakkariinsa aina konferenssin finaaliotteluun saakka.

Kotijoukkueen osalta poissaolot eivät merkitsekkään niin suurta osaa ottelussa kuin tuo rotaation suuruus. Varmaa on kuitenkin se, että jos kotijoukkue menee useamman pisteen johtoon, alkaa rotaatio pyörimään yhä liukkaammin. Pahin asia mitä Saintsille voisi tänään tapahtua olisi muutama paha loukkaantuminen.

Vierasjoukkue Steelers on tänään käytännössä pakkovoiton edessä. Joukkue johtaa omaa divariaan, mutta jos tänään tulee pannuun saattaa divarijohdon mukana mennä myös wild card paikka muiden joukkueiden hyppysiin ja sitä vierailijat eivät todellakaan toivo.

Steelerssejen peli on viimeaikoina yskinyt todella pahasti. Kolmea perättäistä tappiota seurasi kuitenkin ensimmäisen kuolemanottelun voitto New England Patriotseista. Nyt täytyisi kääntää niskat nurin sarjan toiselta kärkipään joukkueelta ja siihen kyllä pelaajistolta löytyy täysi valmius.

Vierasjoukkueen motivaatio tulee näkymään varmasti lähinnä puolustustilanteissa, joissa viime ottelussa puolustajat näyttivät välillä vaikka syövän pallon tarvittaessa. Tämä asenne kannetaan varmasti tänään myös Mercedes-Benz Superdomelle.

Uskommekin kotijoukkueen peluuttavan pelaajarinkiään laajasti ja vierasjoukkueen puolustuksen taistelevan hullun lailla, että joukkue pystyisi vielä pitämään kiinni pudotuspeliunelmastaan. Tämän takia valitsemme seuraavan vetokohteen.