SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

New Orleans Saints – Philadelphia Eagles: Sisähallissa isoja pinnoja

julkaistu: 18.11.2018 14:33

Oi voi voi voi, sanoi Eagles-fani, eli allekirjoittanut. Viime vuoden Super Bowl-voittaja ui syvissä veisssä. Joukkue hävisi viime viikolla äärimmäisen tärkeän ottelun Dallas Cowboysille ja esitys oli järkyttävän huono. Hyökkäyksen pelikutsut eivät toimi ja peli on täysin aivotonta tällä hetkellä.

Nyt Phillyn pojat lähtivät vieraisiin New Orleansiin. Vastustaja on koko NFL:n toiseksi paras tiimi ja nyt pelataan sisähallissa ottelu. Saintsilla on mennyt ensimmäistä peliä lukuunottamatta kaikki putkeen ja nyt voidaan jo jopa miettiä, että olisiko Saintsista jopa Super Bowl-joukkueeksi.

Eagles sai lunta tupaan taas kerran. Molemmat “ykköscornerit” ovat poissa. Ei sillä, että Jalen Mills tai Ronald Darby olisivat tällä kaudella loistaneet, mutta nyt on ainakin varmaa, että miehet ovat sivussa. Myös right tackle Lane Johnson on todennäköisesti sivussa. Jos ei muuten, niin ainakin mies pelaa puolikuntoisena.

Pelihän pelataan sisähallissa New Orleansissa ja tämä lupaa aina pisteitä. Eagles pelaa aina paremmin parempiaan vastaan ja tässä ottelussa on viety Saintsin tasoitus käsittämättön korkealle. Kuitenkaan over/under-raja ei ole tuhottaman korkealla. 56 pistettä ei ole tuhottoman vaikea linja, kun molemmat nojaavat raskaasti heittohyökkäykseen. Eaglesin rb-osasto on kokenut kovia Ajayin loukkaantumisen jälkeen.

Saints on kahdessa edellisessä ottelussa hakannut taululle peräti 96 pistettä ja Eagles ei todellakaan jää pisteittä. Eaglesilta voidaan odottaa 20 pistettä vähintään ja Saints pääsee huonon Eaglesin corner-osaston takia varmasti taululle vähintää 30 pisteen edestä. Täysin ennenkuulumatonta ei olisi, jos Eagles voittaisiki tämän ottelun. Ohut mahdollisuuskin on mahdollisuus.