SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
New Jersey Devils – Florida Panthers: Tasaista vääntöä tiedossa?
  • Toimitus

New Jersey Devils – Florida Panthers: Tasaista vääntöä tiedossa?

julkaistu: 14.10.2019 04:03

New Jersey Devils isännöi Prudential Centerissä NHL:n Primetime-ottelua Florida Panthersia vastaan maanantaina kello 20 Suomen aikaa.

Itäisen konferenssin häntäpään kamppailussa Devils jahtaa yhä kauden avausvoittoaan. Se on hävinnyt kolme viidestä ottelustaan vierasaskeissa selittelyittä varsinaisella peliajalla Sabresille (2-7), Flyersille (0-4) ja viime pelissään Bruinsille (0-3).

Prudential Centerissä Devils on saanut kuonoonsa kahdesti rankkareilla. Ensin Jets oli parempi 5-4vl ja Oilers kävi hakemassa puolestaan voiton 4-3vl.

Kissat aloittivat kautensa kahdella Sunshine Staten derbyllä, missä jäivät ensin Tampan jalkoihin (5-2) Amalie Arenalla, mutta ottivat sitten revanssin (4-3) BB&T Centerissä.

Seuraavissa peleissä Panthers on vaeltanut tappiosta toiseen Canesin (3-6), Sabresin (2-3vl) ja Islesin (2-3vl) vyörytettyä Joel Quennevillen suojatit nurin.

Kissoista Yevgeni Dadonovilla on kolmen ottelun maali- ja pisteputki päällä, jona aikana venäläislaituri on taiteillut kolme häkkiä ja viisi pistettä. Käkikellomaan laituri Denis Malgin on puolestaan kahden ottelun pisteputkessa (1+1).

Mike Hoffman katkaisi taas neljän ottelun pisteputkensa viimeksi Islesia vastaan. Floridan hyökkääjä ehti lätkiä neljässä pelissä seitsemän pistettä (5+2).

Floridan suomalaiskapteeni Aleksander Barkov on vielä toistaiseksi ilman maalia. Sasha on saalistanut yhteensä kolme maalisyöttöä.

Kissojen veräjänsuulle Jacketsista tullut superhankinta Sergei Bobrovsky on ollut alkukaudella pettymys muutamia satunnaisia urheiluruutu-koppeja lukuunottamatta. Venäläisen teholukemat 88.18/3.87 kalpenevat viimekautisille 91.48/2.56 luvuille melkoisesti.

Ottelusta on odotettavissa jälleen huipputasaista, mikäli vanhat merkit paikkaansa pitävät. Kuusi edellistä ja 9/11:stä kohtaamisesta ovat päättyneet yhden maalin marginaalilla. Valtaosa noista otteluista on ratkaistu myös matalilla maalimäärillä.