SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
New Jersey Devils – Florida Panthers: Ottaako Florida kauden avausvoiton varsinaisella peliajalla?
  • Johannes
    Romu

New Jersey Devils – Florida Panthers: Ottaako Florida kauden avausvoiton varsinaisella peliajalla?

julkaistu: 27.10.2018 12:55

Itäisesssä konferensissa pelataan todella mielenkiintoinen ottelu, kun tappioputkessa oleva New Jersey Devils saa vastaansa itärannikon kiertueen päättävän Florida Panthersin. Pelipaikkana toimii paholaisten kotipyhättö Prudential Center.

New Jersey Devils tulee aamupäiväotteluun kolmen ottelun tappioputkessa. Paholaiset hävisivät kotiaskissaan edellisen ottelun Nashville Predatorsille jatkoajan jälkeen maalein 3-4. Joukkueen vahvuudesta ovat aamupäiväottelusta poissa Jesper Bratt (hyökkääjä), Steve Santini (puolustaja) ja Drew Stafford (hyökkääjä). Puolustaja Ben Lovejoyn pelikunto ratkeaa lähempänä ottelua. Maalinsuulla aloittanee kaikki kauden ottelut pelannut Keith Kinkaid.

Florida Panthers päättää itärannikon kiertueen Prudential Centeriin. Joukkue kohtasi alkuviikosta B2B –otteluissa New York Rangersin sekä NY Islandersin. Rangersia vastaan tuli kuokkaan maalein 5-2, mutta saarelaisia vastaan peli-ilme parani huomattavasti. Kissalauma kukisti NY Islandersin jatkoajan jälkeen maalein 2-3. Joukkueen vahvuudesta ovat edelleen poissa avainpelaajat Roberto Luongo (maalivahti), Derek MacKenzie (hyökkääjä) ja Jamie McGinn (hyökkääjä). Maalinsuulla aloittanee voittopelin torjunut James Reimer.

New Jersey Devils on painettu ennakkosuosikiksi otteluun hyvän kotirecordin ja ottelun alkamisajankohdan takia. Joukkue on hävinnyt kuitenkin kaksi edellistä kotiotteluaan, vaikka on voittanut kuudesta kotiottelustaan neljä. Suurin osa voitoista tuli alkukaudesta ja todella hyvän otteluohjelman ansiosta. Joukkueen alkukauden liidon voi selittää yksinkertaisesti sillä, että joukkue ei muuttunut viime kaudesta juuri ollenkaan, joten pelikin oli muotissaan heti kauden alussa, muitten joukkueiden hakiessa vielä peli-identiteettiään.

Täytyy muistaa, että Florida on viihtynyt alkuviikosta alkaen New Yorkin talousalueella, joten joukkue on enemmän kuin valmis aamupäiväotteluun. Florida paransi otteitaan Rangers –ottelun jälkeen, eikä Floridan missään nimessä pitäisi olla näin suuri altavastaaja. Vaikka Floridalta puuttuu vielä voitto varsinaisella peliajalla, on se voittanut maalia kohti ammutut laukaukset vastustajaan nähden kolmessa viimeisessä ottelussa, tämä tilasto alkaa tuottamaan myös pitkällä tähtäimellä tulosta.

Joukkueiden keskinäisistä otteluista Florida on voittanut kolme viidestä varsinaisella peliajalla, kun pelipaikkana on ollut Prudential Center. Devils on tällä hetkellä haavoittumaisillaan ja siihen myös iskemme. Floridan kauden avausvoitolle varsinaisella peliajalla tarjotaan todella hyvää kerrointa, eikä joukkue missään nimessä ole näin suuri altavastaaja, mitä olosuhteet antavat ymmärtää.