SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NFL logo
  • Toimitus

New England Patriots – Green Bay Packers: Kotijoukkue voittoputkessa

julkaistu: 04.11.2018 21:42

New England Patriot isännöi aamuyöstä suomen aikaan pelattavassa ottelussa Green Bay Packersia. Tämä tarkoittaa siis kahden suuren pelinrakentajan, Aaron Rodgersin ja Tom Bradyn kohtaamista. Luvassa on siis varsinaista silmäkarkkia tällä osastolla. Kyseessä on kaikilla mittareilla kaksi niin huikeaa urheilijaa, että tätä varten kannattaa valvoa vähän myöhenpäänkin.

Kotijoukkueessa pallosta huolehtii siis Tom Brady joka on yhtä aikaa NFL:n vihatuimpia ja rakastetuimpia pelaajia. Jokaisella lajin seuraajalla on varmasti jonkinlainen mielipide tästä miehestä. Bradylle yleistä on ollut, että kausien alut ovat vähän takkuisia ja näin on käynyt tälläkin kaudella. Mies on toimittanut pallon peräti seitsemän kertaa vastustajan lapaseen ja se on aivan liikaa tässä vaiheessa kautta. Viimeotteluissa suoritustaso on kuitenkin ollut taas kohdallaan ja kotijoukkue vaeltaakin viiden ottelun voittoputkessa ja on tänäänkin ottelussa selkeä ennakkosuosikki. Joukkueen loukkaantumislista näyttää taas siltä, että jokainen pelaajaa on lyöty epävarmojen listalle. Joka tapauksessa ainakin, Edelmanin ja Gronkin odotetaan tekevän paluun kentälle ja Gordon varmaan saadaan taiottua pelikuntoon, joten mitään suurempaa ongelmaa pelaajiston kanssa tuskin kotijoukkueella on tänäänkään.

Vierailija Packers työntää pallonsa hyökkäysten aluksi Aaron Rodgersin käsiin. Pitkistä heitoistaan tunnettu Rodgers on tälläkin kaudella pariin otteeseen näyttänyt, että pallo tavoittaa oman hyökkääjän kädet välillä todellakin helpon näköisesti pidemmänkin matkan päästä. Tämän lisäksi Rodgers on pelannut erittäin varmaa kautta nakaten pallon vain kertaalleen vastustajan puolustajalle. Vierasjoukkkueen kannalta on kuitenkin valitettavaa, että heidän juoksupelinsä on ollut erittäin vaatimatonta ja vastustaja on saanut liiankin vapaasti keskittyä heittopuolustuksen organisoimiseen. Tämän takia kolmannet yritykset ovatkin onnistuneet vain 38% varmuudella ja pallosta on jouduttu luopumaan liian aikaisessa vaiheessa. Samoin joukkueen juoksupuolustus saisi olla vielä pykälän verran kovempi sarjan kärkijoukkueisiin verrattuna.

Patriots on aina ollut todella hyvä kotijoukkue ja on tällä hetkellä itseluottamukseltaan varmasti pykälän verran vierailijoitaan edellä. Kotijoukkueelta löytyy myös erittäin uskottava juoksupeloite, joka saattaakin olla tämän ottelun kääntävä tekijä. Mikäli hyökkäyksen linja saa vain annettua tarpeellisen tilan Bradylle, niin tällä hetkellä mies kyllä löytää tarvittavat jaardit tämän ottelun sinetöimiseen kotijoukkueelle.