SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Netflix palkkaa Activisionilta erotetun talouspäällikön
  • Atte
    Leppänen

Netflix palkkaa Activisionilta erotetun talouspäällikön

julkaistu: 03.01.2019 14:35

Huhut ovat osoittautuneet paikkansa pitäviksi ja Activision Blizzardilla vuoden 2017 toukokuusta lähtien talouspäällikön (Chief Financial Officer) töitä tehnyt Spencer Neumann on palkattu Netflixille vastaaviin hommiin. Netflix ilmoitti asiasta eilen virallisessa lehdistötiedotteessaan. Activision Blizzard erotti Neumannin virastaan, koska tämä “laiminlöi työnsä laillisia velvoitteita”. Netflixin edustaja Reed Hastings kommentoi Neumannin nimitystä innostuneeseen sävyyn:

“Spencer on uskomaton viihdealan johtaja ja olemme innoissamme saadessamme hänet mukaan tuottamaan upeita tarinoita maailman joka kolkkaan. Haluan myös kiittää uudelleen (Netflixin edellistä talouspäällikköä) David Wellsiä yrityksemme ja osakkeenomistajiemme puolesta, hänen korvaamattomasta panoksestaan Netflixin hyväksi viimeisen 14 vuoden ajalta.”

Myös Neumann itse vaikuttaa ottavan tehtävän kunnialla vastaan:

“Netflix on ainutlaatuinen tuotemerkki ja olen innoissani ja otettu siitä, että sain mahdollisuuden työskennellä Netflix-tiimin ja kaikkien sidosryhmiemme kanssa, jotta voidaksemme rakentaa yrityksen poikkeuksellista menestystä ja innovaatioita.”

Kuva: Netflix Media Center