SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Navin CS:GO-pelaajasta pelin historian nuorin miljonääri
  • Juuso
    Syngelmä

Navin CS:GO-pelaajasta pelin historian nuorin miljonääri

julkaistu: 01.12.2022 08:00

Navia edustava 19-vuotias Valeriy “b1t” Vakhovskiy teki historiaan Brasilian Rio de Janeiron CS:GO-majoreiden jälkeen.

Navi selvitti tiensä CS:GO-historian suurimmassa turnauksessa puolivälieriin. Suorituksestaan joukkue nappasi itselleen kiitettävät $45 000, joka nosti b1tin kokonaistienestit CS:GO-urallaan yli miljoonaan dollariin. B1t liittyi 20:n muun CS:GO-pelaajan tavoin miljoona dollaria tienanneiden pelaajien listalle. Samalta listalta löytyvät muun muassa joukkuetoverit Aleksandr “s1mple” Kostyliev, Denis “electroNic” Sharipov ja Ilya “Perfecto” Zalutskiy.

Lista CS:GO:n miljoonapelaajista. LIstalta puuttuu b1t. (Lähde: Esportsearnings)

B1tin suorituksen todella vaikuttavaksi tekee se, että hän on pelannut huipputasolla vasta alle kaksi vuotta. Hänet nostettiin akatemiajoukkueesta Navin pääjoukkueeseen vuonna 2020. Hän ja Egor “flamie” Vasilyev vaihtelivat penkin ja serverin välillä eri karttojen aikana. Lopulta b1t päätettiin nostaa pysyvästi pääjoukkueen kokoonpanoon huhtikuussa 2021.

Navi ja b1t ovat voittaneet Tukholman CS:GO-majorit syksyllä 2021 sekä CS:GO-historian kolmannen IEM Grand Slamin Astraliksen ja Liquidin jälkeen, josta joukkue nettosi hulppeat miljoona dollaria.

Lähteet: Dexerto, Esportsearnings | Kuva: natusvincere