SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
NAVI:n CS:GO-kapteeni otti kantaa Ukrainan tilanteeseen
  • Juuso
    Syngelmä

NAVI:n CS:GO-kapteeni otti kantaa Ukrainan tilanteeseen

julkaistu: 07.05.2022 09:00

NAVI:nCS:GO-joukkueen kapteeni, Kirill “Boombl4” Mikhailov on kommentoinut sosiaalisessa mediassa kotimaansa Venäjän hyökkäystä Ukrainaan. NAVI:n CS:GO-joukkueessa pelaa sekä venäläisiä että ukrainalaisia pelaajia.

“Olen ollut kolme vuotta NAVI:n kapteenina. Näihin vuosiin on mahtunut paljon tunteita. Rakastan joukkuettani ja organisaatiotani, ja nyt minulla on sekavat fiilikset. Olen pahoillani siitä, että olen ollut niin kauan hiljaa. Olen ollut Ukrainassa useimmilla bootcampeilla ja olen tuntenut oloni aina kotoisaksi”, Boombl4 aloittaa.

“Olen pahoillani siitä miten sokeasti venäläiset luottavat televisioon. Järkeville ihmisille, itseni mukaan lukien, on vaikea puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Tiedän, että monet eivät tule olemaan tyytyväisiä tähän viestiin. Haluan silti sanoa, että kannatan rauhaa ja olen verenvuodatusta vastaan. Voin sanoa vain sen. Meillä on major-turnaus edessämme, jonka jälkeen NAVI päättää mitä joukkueelle tapahtuu. Toivottavasti saamme teiltä paljon kannatusta”, Boombl4 jatkaa.

Natus Vincere puolustaa CS:GO:n maailmanmestaruutta ensi viikolla alkavilla majoreilla. Navi voitti turnauksen, kun se viimeksi pelattiin Tukholmassa marraskuussa 2021. Kokoonpanon tulevaisuus on majoreiden jälkeen epävarma.

Lähde: Escorenews | Kuva: NAVI