SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
NAVIn CS:GO-joukkue rikkoi jälleen uuden ennätyksen
  • Juuso
    Syngelmä

NAVIn CS:GO-joukkue rikkoi jälleen uuden ennätyksen

julkaistu: 02.12.2021 20:00

NAVI on kiistatta vuoden 2021 paras CS:GO-joukkue. Joukkue on voittanut tänä vuonna esimerkiksi Tukholman majorit ja IEM Grand Slamin. Joukkueen tähtipelaaja, Aleksandr “s1mple” Kostyliev, sivuaa tällä hetkellä NIPin Nicolai “device” Reedtzin asettamaa ennätystä yhden vuoden aikana ansaituista MVP-palkinnoista (turnauksen parhaan pelaajan palkinto). S1mplellä MVP-palkintoja tälle vuodelle on kertynyt seitsemän. S1mple yrittää rikkoa ennätyksen BLAST Premier World Final -turnauksessa joulukuun puolivälissä.

Nyt NAVI on rikkonut Astraliksen ennätyksen eniten vuoden aikana voittorahoja tienanneena joukkueena. NAVI voitti marraskuun lopulla BLAST Premier Fall Final -turnauksen, jonka myötä joukkueen palkintorahapotti tänä vuonna on huimat $3 775 500. Astraliksen vanha ennätys vuodelta 2018 oli $3 651 650.

Astraliksen ennätyksen puolustukseksi on kuitenkin sanottava, että Astralis voitti vuoden 2018 FACEIT London -majoreilta $500 000, kun NAVI voitti Tukholman majoreilta tänä vuonna miljoonan. NAVI yrittää kasvattaa pottiaan entisestään vuoden viimeisessä huipputurnauksessa, kun BLAST Premier World Final -turnauksen voittajajoukkue kuittaa itselleen $500 000.

Lähde: Dexerto

Kuva: NAVI

Tuoreimmat uutiset: