SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Na’Vi syrjäytti Gambitin CS:GO-rankingin piikkipaikalta — Katso muutokset Kölnin jälkeen
  • Juuso
    Syngelmä

Na’Vi syrjäytti Gambitin CS:GO-rankingin piikkipaikalta — Katso muutokset Kölnin jälkeen

julkaistu: 20.07.2021 09:00

HLTV on päivittänyt CS:GO-maailmanlistaa Kölnin huipputurnauksen jälkeen 19. heinäkuuta. Kölnin turnaus pelattiin noin 500 päivän jälkeen laniturnauksena, joten turnauksessa menestyneet joukkueet nousivat maailmanlistalla.

14 viikkoa piikkipaikalla ollut Gambit Esports jäi paineiden alla Kölnin turnauksen puolivälieriin ja putosi maailmanlistan sijalle 2. Kölnin mestarijoukkue, Natus Vincere (Na’Vi) nousi voiton myötä maailmanlistan kärkeen. Na’Vi on noussut maailmanlistan kärkijoukkueeksi tätä ennen kolme kertaa (2016, 2020 ja alkuvuosi 2021). Na’Vin aika kärkijoukkueena on jäänyt aina lyhyeksi, sillä joukkue on viihtynyt kärkipaikalla yhteensä vain 19 viikon ajan. Siis vain 5 viikkoa pitempään kuin Gambit tänä vuonna.

Muita hyviä nousijoita olivat Kölnissä välieriin edenneet Astralis ja FaZe Clan. Myös puolivälieräjoukkue Virtus.pro nousi muutaman sijan ylöspäin.

Sen sijaan Kölnissä epäonnistuneet joukkueet (Heroic, BIG, NiP, Vitality, OG ja mousesports) putosivat kukin muutaman sijan alaspäin. Lohkoon jäänyt mousesports tippui Kölnin myötä ulos TOP10-joukkueista.

Suomalaisista Aleksi “Aleksib” Virolainen ja OG putosivat huonon Kölnin turnauksen myötä sijalle 16 (-4). ENCE ja Joonas “doto” Forss eivät osallistuneet Kölniin, mutta Pinnacle Cup II -turnauksessa sijoille 9—12 jäänyt suomalaisorganisaation joukkue putosi sijalle 24 (-1). Sen sijaan FunPlus Phoenix ja Jesse “zehN” Linjala nousivat takaisin TOP20-joukkoon, kun joukkue nousi sijalle 20 (+1).

Parhaan nousun listalla teki odotetusti Kölnissä välieriin yltänyt Finn “karrigan” Andersenin johtama FaZe Clan, joka nousi sijalta 17 sijalle 6 (+11).

Päivitetyn HLTV:n ranking-listan voit katsoa tästä.

CS:GO-pelaajat jäävät nyt ansaitulle kesätauolle. Kesätauolla on odotettavissa maukkaita pelaajavaihdoksia, joten kannattaa pysyä Pelaajatcomin uutisten lähettyvillä. ESL Pro League Season 14 alkaa noin kuukauden päästä elokuussa. Turnauksessa on mukana ainakin ENCE ja turnauspottina on $750 000.

Lähde: HLTV, karriganCSGO

Kuva: B1tcs

Tuoreimmat uutiset:

Luetuimmat nyt