SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
NaVi – Liquid: Tosipelit käynnistyvät nyt!
  • Toimitus

NaVi – Liquid: Tosipelit käynnistyvät nyt!

julkaistu: 02.07.2019 15:29

Avauskierros on pelattu ja kummatkin näistä tiimeistä pelasivat täydet 30 kierrosta avauspeleissään. NaVi oli selkä seinää vasten mousesportsia vastaan, kun peli näytti olevan ohi 10-14 tilanteessa. Mousesports kuitenkin alkoi löysäilemään ratkaisevilla hetkillä ja ukrainalaiset hyödynsivät mahdollisuutensa. Viimeisellä kierroksella kuitenkin näytti, että mousesports onnistuisi pelastamaan pelin jatkoajalle, mutta NaVi käänsi kierroksen päälleen ja otti tärkeän avausvoiton.

Liquid taas otti yhteen MVP PKn kanssa ja peli oli paperilla jo pelattu ennen ottelun alkua. MVP lähti peliin kuitenkin hyvä ilme päällä ja otti erittäin vakuuttavat seitsemän kierrosta Nukessa terroristina. Maailman parhaan tiimin titteliä kantava Liquid ei kuitenkaan antanut tämän herjauttaa ja jatkoi vääntämistä loppuun asti. Lopulta 15-14 tilanteessa Liquidin hyväksi MVPn puolustus petti rampilla ja xetan vakuuttavasta awp taposta huolimatta korealaiset joutuivat taipumaan 14-16.

Paras yhdestä pelit on nyt kuitenkin pelattu ja tosipelit saadaan käyntiin. Peli mousesportsia vastaan oli ensimmäinen virallinen peli jonka NaVi pelasi lisättyään Boombl4n kokoonpanoonsa ja pelaaja näyttää istuvan rooliinsa hyvin. Liquid on kuitenkin aivan eri peto kuin mousesports ja varsinkin paras kolmesta pelissä NaVi joutuu koetukselle.

Liquid ei näyttänyt itseltään, mutta tässä kohtaa se ei ole mikään ongelma. Tiimi on kerta toisensa jälkeen näyttänyt, että ilme voi muuttua kokonaan karttojen välillä ja tiimi on varmasti valmistautunut paljon paremmin NaVin pelityyliin kuin oli MVPn.

Trainia ja Vertigoa ei tulla varmasti näkemään, mutta oletettavasti NaVi valitsee Miragen ja Liquid Overpassin. Ratkaisijaksi jäävä on todennäköisesti Inferno, sillä oikeastaan jokainen tiimi osaa pelata sitä.

Voittajaksi asti en usko NaVin pystyvän, mutta jos tiimi pitää saman ilmeen päällä kuin mousesportsia vastaan ja Liquid ei heti alussa pääse peliin mukaan voi ensimmäinen kartta mennä ukrainalaisille.