SEURAA MEITÄ:
×

DOTA 2

ETUSIVU / DOTA 2
Na’Vi heivasi koko Dota 2 -joukkueensa huonojen tulosten myötä
  • Juuso
    Syngelmä

Na’Vi heivasi koko Dota 2 -joukkueensa huonojen tulosten myötä

julkaistu: 27.07.2021 18:00

Na’Vin Dota 2 -joukkue on siirretty penkille sen jälkeen kun joukkue alisuoriutui pahasti Itä-Euroopan The International 10 -karsinnoissa. Na’Vi jäi karsinnoissa sijoille 5—6 eikä täten karsiutunut varsinaiseen turnaukseen.

Na’Vi julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa organisaation operatiivinen johtaja, Aleksey “xaoc” Kucherov, taustoitti syitä joukkueen penkittämisen takana. Lisäksi hän kertoo videolla Na’Vin tulevaisuudensuunnitelmia Dota 2:n osalta. Viimeksi Na’Vi on penkittänyt koko Dota 2 -joukkueensa vuonna 2015. Videoon on saatavilla englanninkieliset tekstitykset.

Seuraavat Na’Vin pelaajat pelasivat The International 10 -karsinnoissa, mutta ovat nyt penkillä:

Alik “V-Tune” Vorobey

Vladimir “No[o]ne” Minenko

Roman “RAMZES666” Kushnare

Vladimir “RodjER” Nikogosian

Viikko ennen muun joukkueen penkittämistä, Akbar “SoNNeikO” Butaev ilmoitti Twitter-tilillään poistuvansa Na’Vista.

Xaocin mukaan Na’Vi on muuttanut lähestymistapaansa Dota 2:een. Organisaatio aikoo palkata jonkun rakentamaan joukkuetta.

“Haluamme jonkun, joka on vastuullinen. Niin pelissä kuin sen ulkopuolella. Jonkun joka saa pelaajat yhteen, varmistamaan etteivät he lyhisty tappion jälkeen, jaettua taktiikoita ja hiomaan tulevaisuuden kyvyistä timantteja. Olemme löytäneet henkilön, joka sopii näihin vaatimuksiin. Tulemme paljastamaan hänet pian.”

Xaoc on kertonut, että Na’Vi palkkaa uuden Dota 2 -joukkueen. Hän ei osannut kertoa tapahtuuko joukkueen muodostaminen ennen vai jälkeen The International 10 -turnauksen. Huipputurnaus pelataan lokakuun 7.—17. päivä Romanian Bukarestissa.

Lähteet: AFKGaming, SoNNeikO_o, NAVI Dota 2

Kuva: NAVI Dota 2

Tuoreimmat uutiset: