SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
Na’Vi – FaZe Clan: FaZe Clan simppeliä s1mple:lle?
  • Jussi
    Perälä

Na’Vi – FaZe Clan: FaZe Clan simppeliä s1mple:lle?

julkaistu: 25.10.2018 08:26

Torstai iltapäivästä lähtien päästään nauttimaan huippulaatuisesta Counter-Strikestä, kun kaikki heikoimmat joukkueet ovat tippuneet turnauksesta ja oikeat pelit alkavat pikkuhiljaa. Lohko A:n ykkösijasta kilpailevat tällä kertaa FaZe Clan, sekä Na’Vi. Tätä ottelua voitaisiin tituleerata myös mahdolliseksi finaaliksi, kun nämä kaksi titaania kohtaavat nyt torstaina klo. 17:00!

Joukkueita lähemmin tarkasteltaessa huomataan molempien joukkueiden sisältävän useita tähtiä ja joukkueiden taistelleen kiivaasti tämän vuoden kakkossijasta heti Astraliksen jälkeen. Vaikkakin alkuvuonna FaZe Clan oli tiukasti kiinni ykkösjoukkueen tittelissä, kun Na’Vi etsi vielä itseään.

Tämän vuoden Epicenter-ottelusta voidaan olettaa erittäin tiukkaa ja veristä taistelua, jossa molemmat joukkueet haluavat näyttää olevansa mukana taistelussa vuoden parhaan joukkueen paikalle. Molemmat joukkueet ovat erittäin kokeneita ja täynnä väkivahvoja yksilöitä, jotka eivät karsasta aimidueleja. Joskin Na’Vi:n joukkue voidaan nostaa korkeammalle tiukemman ja kersantinomaisen in-game-leader Danylo ”Zeus” Teslenko vuoksi. Varsinkin kun otetaan huomioon lähiaikaiset joukkueenjohtaja ongelmat FaZe Clanin leirissä, jossa pelinsisäisenjohtajan roolin on ottanut heidän kirkkain tähtipelaajansa Nikola ”Niko” Kovač.

Karttoina tullaan luultavimmin molemmille mieluisat kartat: mirage, inferno, sekä dust2, sillä molemmilla joukkueilla on varmat ensimmäiset kartat, joita he eivät halua pelata. Finn”karrigan” Andersenin luovutettua pelinsisäisenjohtajan roolinsa Nikolle, voidaan olettaa vahvasti FaZe Clanin pelaavan karttavalinnan varovaisesti, sekä erittäin ennalta-arvattavasti.

Pelin lopputulosta voidaan lähteä puimaan ja keskustelemaan monesta eri näkökulmasta, mutta itse kirjoittajalla Na’Vi lähtee otteluun lievänä 60-40 ennakkosuosikkina, mutta ei olisi mitenkään ennennäkemätöntä, jos FaZe Clanin Olof ”olofmeister” Kajbjer vetäisi kanin hatustaan ja voittaisi tämän ottelun joukkueelleen, joten lähdemme veikkaamaan Na’Vin 2-1 voittoa ja pelaamme yli 2,5 karttaa.

Ottelun englanninkielistä lähetystä pääset seuraamaan osoitteesta:  https://twitch.tv/epicenter_en1